Fartskriver-analyse Analyse af fartskriverdata og førerkortdata, så du nemt kan håndtere køre- og hviletidsforordningen.

  • Tilføjelse til Remote Tacho Download
  • Klar oversigt af fartskriver- og førerkortdata
  • Kontrol på komplethed af fartskriverfiler
  • Kontrol på reglerne af fartskriverforordningen
  • Overtrædelser af køre- og hviletidforordningen
  • Sikret opbevaring af data og indbyggede sikkerhedskopier
Home » Fartskriver-analyse

Tachograf analyse Et komplet instrument til at indse og håndtere køre- og hviletider.

Udover vores løsning til automatiske aflæsning og download af fartskriver data, tilbyder vi en komplet løsning til at analysere førerens køre- og hviletider. Vores software til tachograf-analyse giver dig et fuld overblik af dine fartskriverfiler, fuldstændighed og overtrædelser.
FleetGO hjælper dig med at kontrollere alle filer fra både fartskriveren og førerkort. Den indbyggede Black Box i bilen kontrollerer fuldstændigheden, integriteten og begåede overtrædelserne af alle filer. Ved at få en detaljeret oversigt over din data, kan du nemt afgøre, om din virksomhed overholder fartskriverforordningen og køre- og hviletidsforordingens regler.
Med brugervenlige dashboards, rapporter og advarsler har du altid og realtime kontrol over din tachograf data, og kan du reducere risikoen for fartskriver bøder.

FleetGO remote tacho download
Trusted by:
Westfalen logo
ArcelorMittal logo
DHL Express logo
Remondis logo
Fastned logo
Fritom logo
Kaba logo
Pirtek logo
Renewi logo
Worx logo
FleetGO Download af førerkort og tachograf

Undgå overtrædelser af køre- og hviletidsforordningen Fartskriverstyring gjort nemt og overskueligt

Overhold tachograf reglerne ved at holde dig til arbejdstiden og registrere en komplet opbevarelse af alle digitale fartskriverfiler samt førerkort data. FleetGO giver dig muligheden for at holde på et juridisk arkiv af alle .ddd-filer, så du altid har din data parat når du bliver indkaldt til kontrol af politiet. Risikoen på sanktioner og bøder er reduceret, og du kan automatisk optimere din flådestyring og forbedre førerens sikkerhed.

100% troværdigt

Overhold køre- og hviltiden nemt og reducer risikoen på bøder

Trygt og sikret

Sikret og troværdig opbevaring af fartskriverdata

Komplet og overskueligt

Alle fartskriver- og førerkortdata lagret og analyseret i en platform

Undgå overtrædelser

Reducer risikoen for bøder på fartskriverforordningen

Selvstændigt eller integreret med remote tacho download Den nemmeste måde at analysere tachograf- og førerkortfiler på

Du kan bruge FleetGOs tachograf analyse software både som et selvstændigt produkt, eller en integreret tilføjelse i vores tacho download løsning. Alle, der arbejder med tachograf filer, kan bruge FleetGO, uanset hvordan du downloader dine filer.

FleetGO Remote Tacho Download Icon

Hvorfor er det vigtigt at analysere fartskriver data?

Enhver vognmand ville i sidste ende risikere sin operatørlicens, hvis man ikke forpligter sig til at overholde reglerne omkring trafikstyrelsens fartskriverforordning og køre- og hviletidsforordningen. At overholde reglerne er hvad alle officielle vognmænd har underskrevet på.

Virksomheder bliver kontrolleret af politiet på forordningerne ved at kikke nærmere på fartskriverdata og førerkortdata.

FleetGOs analyse software giver dig muligheden at analysere fartskriverdata i cloud-platformen, så du nemt og realtime kan styre førerens køreadfærd og eventuelle hvile overtrædelser. Behovet for at analysere fartskriver data og for at sikre, at førerne overholder færdselsstyrelsens køre- og hviletidsregler, startede siden analoge tachografer blev obligatoriske for alle tungvogn i 1980’erne.

Ved at registrere lastbilens hastighed, køreafstand og føreraktiviteter, giver fartskriveren en nøjagtig oversigt af hvordan en fører har kørt, og hvorvidt han har overtrådt reglerne.

Ved introduktionen af digitale fartskrivere er reglerne skærpet, og er transportansvarlige og vejtransportoperatører mere end nogensinde tvunget til at sikre overholdelse af lovgivningen for at undgå store bøder.

Analyse software til digitale fartskriverfiler er derfor særdeles nyttig, da det hjælper vognmænd og virksomheder til at kontrollere fartskriverdata på eventuelle overtrædelser. Lige nu er den nye smarte tachograf, den nyeste generation af fartskrivere, som kan optage endnu flere parametre, såsom tidsregisterede GPS-steder. Læs mere omkring den nye Smart Tachograf.

Tachograf Overholdelse

Vil du vide mere om FleetGOs Tachograf Analyse?

Kom i kontakt med en af vores konsulenter

Vi vokser hurtigt!

Technology Fast50-2015
Technology Fast50-2016
Main50-2016
Main50-2017
Main50-2018
FD-Gazellen 2017