Tachograf Analyse Oversigt af køre- og hviletider, overtrædelser og rapporteringmuligheder.

  • Tilføjelse til Remote Tacho Download
  • Klar oversigt af tachograf- og førerkortdata
  • Automatisk tjek på komplethed af fartskriverdata
  • Kontrol på reglerne af fartskriverforordningen
  • Overtrædelser af køre- og hviletidforordningen
  • Sikret opbevaring af data med minimum 12 måneders historik
Home » Tachograf analyse

Tachograf analyse fra FleetGO En komplet løsning til at håndtere førerens køre- og hviletider, mulige overtrædelser og rapporteringmuligheder.

Udover vores løsning til automatisk download af tachograf data, tilbyder vi også en overskuelig løsning til at analysere førerens køre- og hviletider. Du kan logge ind på vores platform og analysere din fartskriverdata på eventuelle overtrædelser af køre- og hviletider. FleetGO hjælper dig med at kontrollere alle filer fra både tachografen og førerkort. FleetGO analyseprogrammet kan bruges i kombination med trådløs og automatisk udlæsning, eller ved at overføre dine data fra en download key.

Med trådløs download bliver din data automatisk downloaded i bilen, og overført med vores CubiQ enhed til vores platform. I platformen kontrollerer  vi din data på komplethed og eventuelle overtrædelser. Du kan også vælge at bruge din nuværende download udstyr, og overføre din data til FleetGO, hvor de bliver kontrolleret på eventuelle overtrædelser af køre- og hviletidsreglerne.

Ved at få en detaljeret oversigt over din data, kan du nemt afgøre, om din virksomhed overholder tachograf forordningen og køre- og hviletidsregler. Med brugervenlige dashboards, rapporteringsmuligheder og advarsler har du altid og realtime kontrol over din tachograf data, og kan du reducere risikoen på fartskriver bøder.

Beregn din pris Indtast dine oplysninger og få en prisoversigt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Trusted by:
Westfalen logo
ArcelorMittal logo
DHL Express logo
Remondis logo
Fastned logo
Fritom logo
Kaba logo
Pirtek logo
Renewi logo
Worx logo

TACHO 360™

Kr. 200 månedligt

Alt i en-løsning:
Trådløs download af tacho data, flådestyring, GPS tracking og køre- hviletidsovertrædelser

Alt i en-løsning: trådløs udlæsning, GPS sporing og køre- hviletider! Automatisk udlæsning og dataoverførsel alle tachograf filer og førerkortdata til FleetGO cloud.

Fast beløb per bil, per måned - ingen ekstra omkostninger per chauffør.

Muligheder med Tachograf Analyse En komplet løsning til opbevaring og analyse af din tachograf- og førerkortdata

Detaljeret dataoversigt En komplet oversigt af tachografdata, fra kørselstid til mulige overtrædelser.

FleetGO tilbyder en overskueligt dashboard med adgang til dit data arkiv. Du kan hurtigt se hvordan virksomheden fungerer og zoome ind på specifikke detaljer som besøgstider, budgetter og overtrædelser.

FleetGO Download af førerkort og tachograf

Overskuelig oversigt En overskueligt oversigt af din tachograf- og førerkortdata.

The easy to use interface has a clear overview split into driver data and driver data. You can easily find, filter and analyze the data you like.

FleetGO Overhold køre- og hviletider

Instrumentpaneler og rapporteringsmuligheder Se lynhurtigt hvordan din bilpark og chauffører fungerer

I overskuelige statistikker og grafiker kan du hurtigt se om din virksomhed overholder tachograf- og køre hviletidsreglerne. Du har i et oversigt alle nødvendige data til rådig.

FleetGO cloud-baseret platform

Planlæg downloadintervallen Vær sikker på at du har en komplet arkiv af din data.

På en kalender kan du hurtigt se hvilke biler og førerkort skal udlæses. Hvis du kontrollerer datointervallerne til tide, er du sikker på at have en komplet dataarkiv af .DDD filer.

FleetGO vedligeholdelsestidsplaner

Upload din data fra analoge tachografer Du kan nemt uploade tacho filer ved at droppe dem i FleetGO.

Bare overfør din tacho filer fra computeren til FleetGO platformen, og vi analyserer din data automatisk på køre og hviletidsovertrædelser. Vi opretter også en rapport af førerens arbejdstimer.

Automatiske meddelelser Du kan nemt oprette automatiske meddelelser i FleetGO

Bare for at være sikker på at du og virksomheden overholder alle bestemmelser omkring tachografreglerne.

FleetGO Events Flådestyring Tracking

Undgå overtrædelser af køre- og hviletidsreglerne Fartskriverstyring gjort nemt og overskueligt

FleetGO gør det nemt at overholde tachograf reglerne og kontrollere førerens køre- og hviletider. Vigtigt er, at du udlæser din data til tide, og sikrer dig, at din data er komplet. FleetGO kan hjælpe med det med Remote Tacho Download. Såvel med og uden automatisk download af FleetGO kan du overføre din data til FleetGO platformen og kontrollere dem på eventuelle overtrædelser af køre- og hviletidsreglerne. Alle dine .ddd-fartskriverfiler bliver opbevaret i FleetGO med minimum 12 måneders historik.

FleetGO giver dig muligheden for at holde på et juridisk arkiv af alle .ddd-filer, så du altid har din data parat når du bliver indkaldt til kontrol. Risikoen på sanktioner og bøder er reduceret, og du kan automatisk optimere din flådestyring og forbedre førerens sikkerhed.

Med trådløs download bliver din data automatisk downloaded i bilen, og overført med vores CubiQ enhed til vores platform. I platformen kontrollerer  vi din data på komplethed og eventuelle overtrædelser. Du kan også vælge at bruge din nuværende download udstyr, og overføre din data til FleetGO, hvor de bliver kontrolleret på eventuelle overtrædelser af køre- og hviletidsreglerne.

Ved at få en detaljeret oversigt over din data, kan du nemt afgøre, om din virksomhed overholder tachograf forordningen og køre- og hviletidsregler. Med brugervenlige dashboards, rapporteringsmuligheder og advarsler har du altid og realtime kontrol over din tachograf data, og kan du reducere risikoen på fartskriver bøder.

100% troværdigt

Overhold køre- og hviltiden nemt og reducer risikoen på bøder

Trygt og sikret

Sikret og troværdig opbevaring af fartskriverdata

Komplet og overskueligt

Alle fartskriver- og førerkortdata lagret og analyseret i en platform

Undgå overtrædelser

Reducer risikoen for bøder på fartskriverforordningen

Selvstændigt eller integreret med remote tacho download Den nemmeste måde at analysere tachograf- og førerkortfiler på

Du kan bruge FleetGOs tachograf analyse software både som et selvstændigt produkt, eller en integreret tilføjelse i vores tacho download løsning. Alle, der arbejder med tachograf filer, kan bruge FleetGO, uanset hvordan du downloader dine fartskriverdata.
FleetGO Remote Tacho Download Icon

Hvorfor er det vigtigt at analysere fartskriver data?

Enhver vognmand vil i sidste ende risikere sin operatørlicens, hvis man ikke forpligter sig til at overholde reglerne omkring Færdselstyrelsens fartskriverforordning og køre- og hviletidsforordningen. At overholde reglerne er hvad alle officielle vognmænd har underskrevet på.

Virksomheder bliver kontrolleret af politiet på forordningerne ved at kikke nærmere på fartskriverdata og førerkortdata.

FleetGOs analyse software giver dig muligheden at analysere fartskriverdata i cloud-platformen, så du nemt og realtime kan styre førerens køreadfærd og eventuelle hvile overtrædelser. Behovet for at analysere fartskriverdata og for at sikre, at førerne overholder færdselsstyrelsens køre- og hviletidsregler, startede siden analoge tachografer blev obligatoriske for alle tungvogn i 1980’erne.

Ved at registrere lastbilens hastighed, køreafstand og føreraktiviteter, giver fartskriveren en nøjagtig oversigt af hvordan en fører har kørt, og hvorvidt han har overtrådt reglerne.

Ved introduktionen af digitale fartskrivere er reglerne skærpet, og er transportansvarlige og vejtransportoperatører mere end nogensinde tvunget til at sikre overholdelse af lovgivningen for at undgå store bøder.

Analyse software til digitale fartskriverfiler er derfor særdeles nyttig, da det hjælper vognmænd og virksomheder til at kontrollere fartskriverdata på eventuelle overtrædelser. Lige nu er den nye smarte tachograf, den nyeste generation af fartskrivere, som kan optage endnu flere parametre, såsom tidsregisterede GPS-steder.

Vil du vide mere om FleetGOs Tachograf Analyse?

Kom i kontakt med en af vores konsulenter

Vi vokser hurtigt!

Technology Fast50-2015
Technology Fast50-2016
Main50-2016
Main50-2017
Main50-2018
FD-Gazellen 2017