Tachograf analyse Et komplet instrument til at indse og håndtere køre- og hviletider.

  • Tilføjelse til Remote Tacho Download
  • Klar overblik over lastbil og førerfiler
  • Fuldstændighedskontrol
  • Driver infringements
  • Førerkrænkelser
  • Sikker opbevaring og indbyggede sikkerhedskopier
Home » Tachograf analyse

Tachograf analyse Et komplet instrument til at indse og håndtere køre- og hviletider.

Udover vores omfattende remote tacho download løsning, tilbyder vi en komplet løsning til at analysere køre- og hviletider. Vores software til tacho analyse giver dig et komplet overblik over dine tachograf filer, fuldstændighed og førerkrænkelser.
FleetGO hjælper dig med at kontrollere alle filer fra både tachograf og fører. Den indbyggede Black Box i bilen kontrollerer fuldstændigheden, integriteten og overtrædelserne af alle filer. Ved at få en detaljeret oversigt over alle tachograf filer kan du nemt afgøre, om din virksomhed overholder reglerne.
Med brugervenlige dashboards, rapporter og advarsler har du altid kontrol over tachograf filerne, og kan du reducere risikoen for bøder.

FleetGO remote tacho download
Trusted by:
Shanks logo
Kaba logo
Arcelormittal logo
dhl logo
konecranes logo
Mammoet logo
FleetGO Tachograf filer Analyse Overtrædelser

Undgå overtrædelser af EU-regler Tachograf håndtering gjort nemt og overskueligt

Overhold reglerne ved at respektere arbejdstiden og holde en komplet log over alle digitale tachograf filer samt førerkort filer. FleetGO giver dig muligheden for at holde på et juridisk arkiv for alle .ddd-filer og gør det nemt at registrere arbejdstidsovertrædelser. Undgå sanktioner, optimer din planlægning og forbedre chaufførens sikkerhed.

100% troværdigt

Sørg for at du overholder EU’s regle

Trygt og sikret

Sikret opbevaring af data

Komplet oversigt

Alle tachograf- og førerkortfiler i en platform

Ikke flere overtrædelser

Reducer risikoen for bøder

Selvstændigt eller integreret med remote tacho download Den nemmeste måde at analysere tachograf- og førerkortfiler på

Du kan bruge FleetGOs tachograf analyse software både som et selvstændigt produkt, eller en integreret tilføjelse i vores tacho download løsning. Alle, der arbejder med tachograf filer, kan bruge FleetGO, uanset hvordan du downloader dine filer.

FleetGO Remote Tacho Download Icon

Hvorfor er det vigtigt at analysere tachograf filer

Enhver vognmand ville i sidste ende risikere sin operatørlicens, hvis man ikke forpligter sig til at overholde reglerne indenfor troværdighed, sikkerhed, og fair konkurrence. Dette er hvad alle officielle vognmænd har underskrevet på. En uundgåelig måde at overholde dette løfte vedrører brugen af tachograf data. At analysere tachografens data giver muligheden for at kontrollere i hvilken omfang man overholder EU regler indenfor førerens køre- of hviletid, samt andre tachograf regler (forordning (EF) nr. 561/2006).
Behovet for at analysere tachograf data og for at sikre, at chaufførerne overholder EU’s køre- og hviletidsregler, startede siden analoge tachografer blev obligatoriske for alle HGV-køretøjer i EU i 1980’erne.

Ved at registrere hastighed, afstand og føreraktiviteter, giver tachografen en akkurat oversigt af hvordan en chauffør har kørt, og hvorvidt han har overtrådt loven.

Ved introduktionen af digitale tachografer er reglerne skærpet, og er transportansvarlige og vejtransportoperatører mere end nogensinde tvunget til at sikre overholdelse af lovgivningen for at undgå store bøder. Analyse software til digitale tachograf filer er derfor yderst nyttig, da det hjælper vongmænd og operatører til at holde et fuldt kompatibelt juridisk arkiv.
Lige nu er den nye smart tachograf, også kendt som tachograf 3.0, den nyeste generation af tachografer, som kan optage endnu flere parametre, såsom tidsregisterede GPS-steder. Læs mere omkring den nye Smart Tachograf.

Tachograf Overholdelse

Vil du vide mere om Tachograph Analysis?

Kom i kontakt med en af vores konsulenter

Reliable and innovative partner

Awards og certifikater
Deloitte Fast 50 Winner 2015 2016 FleetGO
1-telematics fleetgo inmatix
fleetgo toplist der telematik logo
data escrow alliance logo
FleetGO Main 50 Finalist 2016