Remote Tacho Download Automatisk download af digitale tachograffiler

  • Automatisk download af chaufførfiler og tachograffiler
  • Tjeks og beskeder vedrørende fuldstændighed
  • Sikker datalagring og krypteret transmission
  • Undgå at køretøjer står stille, og spar tid
  • Indstil dine egne intervaller til download
  • Centraliseret vært for firmakort
Home » Remote Tacho Download

Tachograf-overholdelse ved autopilot Alle .DDD-filer i én sikker platform

Med Remote Tacho Download fra FleetGO skal  du aldrig manuelt downloade .ddd-filerne fra dine køretøjer eller chauffører igen: alle filer downloaded automatisk, uanset hvor dine køretøjer eller chauffører er. Alle krypterede filer overføres trådløst i dit sikrede fillager i FleetGO Cloud, hvor de opbevares i 10 år.

FleetGO remote tacho download
Trusted by:
Shanks logo
Kaba logo
Arcelormittal logo
dhl logo
konecranes logo
Mammoet logo

Remote Tacho Download Funktioner Tacho overholdelse på autopilot

Overvåg kørselstider Respekter regler for arbejdstid

FleetGO giver dig live indsigt i resterende daglige, ugentlige og 14-dages kørselstider. De såkaldte “advarsler vedrørende tid” stilles til umiddelbar rådighed for din planlæggere. Med dette slagkraftige værktøj kan du optimere planlægningen og undgå at overtræde EU-reglerne 561/2006 eller AETR-regler.

FleetGO Tachograf filer Download Software Køretid

Download af alle .DDD-filer Alle digitale tachograf-filer i én platform

Den intelligente FleetGO-styringsenhed er hele tiden forbundet til FleetGO-platformen, som downloader alle tachograffiler ved autopilot. Alle filer kontrolleres for fuldstændighed og integritet, så du ved, at dit arkiv altid overholder EU-reglerne. FleetGO fungerer med de største Tachograf-mærker, herunder VDO, Stonerigde og Actia.

FleetGO Tachograf filer Analyse Overtrædelser

Undgå at overtræde EU-regler Tachograf-overholdelse helt enkelt

Overhold regler ved at respektere arbejdstider og opretholde en komplet log over alle digitale tachograf-filer samt chaufførkortfiler. FleetGO giver dig mulighed for at opbevare et sikkert, juridisk arkiv over alle .ddd-filer, så du let kan registrere overtrædelser af arbejdstidsregler. Undgå bøder, optimer din planlæging og forbedr sikkerheden for dine chauffører.

FleetGO GPS Tracking Software Chauffør identification

Digital software til tachograf analyse Integration med analysesoftware

FleetGO giver dig mulighed for at integrere med din valgte analysesoftware. Hvis du allerede bruger software til  analysen af dine tachograf-filer, kan du let overføre alle .ddd-filer til software som TachoVault, VDO TIS-Web, Optac3 og anden software programmer.

Tachograf Analyse Software tilbydere FleetGO

Download af chaufførkortdata Enkel og sikre downloads af chaufførkortdata

For midlertidige chauffører har FleetGO en valgfri terminal til manuel download af chaufførkort, som  automatisk overføres til det sikre FleetGO tachograf-onlinearkiv.

FleetGO Chaufførkort Download Instrument

Opret rapporter God indsigt i digitale tachograf-data

Opret en rapport, som præcist  viser resterende kørselstid for i dag, den aktuelle uge og næste uge. Den samme rapport viser også, hvornår den næste ugentlige hvileperiode forfalder, og hvor længe denne hvileperiode (mindst) skal være. Brug denne rapport til let at planlægge ture for din chauffør, så du ikke overtræder reglerne i (EC) 561/2006 og AETR.

FleetGO GPS Tracking Software Standard Rapport

Få et tilbud

Se her hvad FleetGO kan gøre for din organisation og få et gratis tilbud

FleetGO få et tilbud logo

Automatisk

Undgå nedetid for køretøj og chauffør

Sikker

Sikker datalagring af tachograf

Komplet

Alle tacho-filer i én platform

I tide

Modtag dine filer i tide, altid

Ekstra løsninger Opdag vores Smart Add-Ons

TPMS

Vores automatiske dæktryksmåler (TPMS) giver dig mulighed for at se dæktrykket på dine lastbiler, busser og påhængsvogne i realtid på afstand og på et enkelt dashboard.

Fjernovervågning af temperatur

Valor TempTrac-temperaturovervågningssystemet er specifikt udviklet med henblik på at hjælpe dig med at klare dagens krævende og temperaturfølsomme krav ved leveringer.

Trailer-ID og Trailer Tracking

trailer tracking

Med FleetGOs Trailer-ID og Trailer Tracking har du altid et komplet overblik over placeringen af dine påhængsvogne.

OSS Ofte Stillede Spørgsmål om Remote Tacho Download

Ja, FleetGO skal bruge en kopi af virksomhedskortet, som skal opbevares af FleetGO til automatisk godkendelse af platformen til  download af .ddd-filer fra køretøjerne og chaufførkort.
VDO: fra version 1.3 og op.

Stoneridge: fra version SE5000 og op

Vi anbefaler, at disse køretøjer opgraderes med de seneste tachografer.
Til chauffører som ikke kører et forbundet køretøj regelmæssigt tilbyder FleetGO en terminal til download af chaufførkort til manuel download af disse chaufførkort. Terminalen overfører automatisk chaufførkortdata til FleetGO-skyen.
Du kan indstille dine egne downloadintervaller i dage. Det er muligt at downloade alle data hver eneste dag!

Digitale tachograf-filer

Digitale tachograf-filer, der også kaldes .DDD-filer, er filer, som gemmes i en intern hukommelse hos en digital tachograf og indeholder alle data og oplysninger relateret til et køretøj og chaufføren. I Spanien og Frankrig har DDD-filerne et andet format. I Spanien er formatet for de digitale tachograf-filer .TGD, og i Frankrig er der 2 typer digitale tachograf-filer : Køretøjsoplysningerne gemmes i V1B-format, og chaufførdataene gemmes i C1B-filen.
Ifølge EU-lovgivning (2006) er virksomheder juridisk forpligtet til ofte at downloade og analysere de digitale tachograf-filer, og de er forpligtet til at kunne levere oplysningerne ved krav derom fra myndighederne under inspektioner.

Tachograf indsæt kort

Tacho-downloadsoftware

I dag kan du finde adskillige typer software, som er relateret til digitale tachograf-filer. Fra software, der er designet til at automatisere lagringen af filerne, til software, der er i stand til at analysere de digitale tachograf-data og hjælpe din virksomhed med overholdelsen. Disse løsninger hjælper dig og din virksomhed med at blive mere effektiv, når det drejer sig om besværet med tachograf-data og overholdelse af reglerne.

Udstyr til download af digital tachograf

Der er flere løsninger til at kunne downloade de digitale tachograf-filer. En af dem består af en bestemt tachograf-kompatibel USB-stick, som bruges til at indsamles filerne manuelt fra tachografen. Det betyder, at chaufføren skal vente, indtil overførslen af filerne er fuldført. Dette er en ofte anvendt metode. Ulempen ved denne metode er, at det ofte er tidskrævende og ret ineffektivt.

Løsningen til remote tacho download er en relativ ny metode til download af digitale tachograf-filer. Denne løsning består at en telematikenhed, som er permanent forbundet med tachografen i køretøjet. Denne enhed kan overføre data direkte fra tachografen til en onlineplatform, hvor alle data indsamles og gemmes. Denne løsning er meget effektiv, pålidelig og kræver kun lidt tid. Dataene kan downloades når som helst og hvor som helst. Det er også muligt at indstille specifikke downloadintervaller, som giver dig mulighed for at automatisere downloadprocessen fuldt ud.

Er du klar til at booste din bilpark?

Troværdig og innovativ partner

Awards og certifikater
Deloitte Fast 50 Winner 2015 2016 FleetGO
1-telematics fleetgo inmatix
fleetgo toplist der telematik logo
data escrow alliance logo
FleetGO Main 50 Finalist 2016