Remote Tacho Download Automatisk download af digitale tachograf data

  • Trådløs download af tacho- og førerdata
  • Automatiske beskeder når du mangler data
  • Sikret dataoverførsel og opbevaring
  • Dokumentation af føreraktiviteter
  • Indstil tidsintervaller til download
  • Sikret dataopbevaring i skyen
Home » Remote Tacho Download

Remote Tacho Download Komplet arkiv af tacho- og førerkortdata

Med Remote Tacho Download fra FleetGO slipper du og dine chauffører for bøvl med manuelt download af tachograf- og førerkortdata. Alle .ddd filer downloades automatisk med FleetGO enheden, uanset hvor dine køretøjer eller chauffører befinder sig. Enheden overfører din data med GPRS til FleetGO cloud platform, hvor du kan kontrollere din data, køre hviletider og chaufførernes arbejdstimer.

Få et tilbud

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Remote Tacho Download Hvad får du med Remote Tacho Download:

Overhold køre- og hviletider Kontroller førerens køre- og hviletid

I FleetGO webportalen vises alle downloadede filer, og har du har adgang til chaufførens køre- og hviletider. Du kan hurtigt se om der er begået køre- og hviletidsovertrædelser.

FleetGO Overhold køre- og hviletider

Komplet data arkiv Undgå manglen på data

CubiQ enheden i lastbilen downloader din data så snart vi kan. Enheden downloader førerkortdata mens dine chauffører kører. Alle data kontrolleres på komplethed, så du ved om din data overholder Færdselsstyrelsens køre- og hviletidsbestemmelser. FleetGO er et uafhængigt produkt, som kan forbindes med digitale tachografer, såsom VDO, Stonerigde og Actia.

FleetGO Download af førerkort og tachograf

Undgå overtrædelser og bøder Overhold reglerne nemt og enkelt

FleetGO hjælper med at overholde tachograf og køre- og hviletidsreglerne ved at registrere, opbevare og kontrollere førernes køre- og hviletider, samt opbevare et komplet log af alle tachograf data. Du får direkte adgang til dine .ddd-filer, så du let kan analysere eventuelle overtrædelser af køre- og hviletider. Undgå bøder, optimer din planlægning og forbedre trafiksikkerhed.

FleetGO tachograf data

Software til tachograf analyse Integration med analysesoftware

Med Remote Tacho Download udlæses og analyseres din data automatisk, så du ikke behøver et andet software program til at kontrollere køre hviletider.

Hvis du vil beholde din nuværende køre- hviletidsprodukt af fx TIS-web, Optac, ITD, osv., kan din data automatisk overføres til disse leverandører.

Tachograf Analyse Software tilbydere FleetGO

Download af førerkort data Nemt og trådløs download af førerkort data

Førerkort data bliver automatisk downloaded når kortet sættes ind i tachografen. Hvis du har chauffører som sjældent kører, kan du anskaffe en kortlæser til manuel udlæsning.

FleetGO Download af førerkort data

Opret rapporter Dokumentation af chaufførens køreaktiviteter

FleetGO byder mange rapportering muligheder. En af de vigtigste rapporter er en oversigt af chaufførens køreaktiviteter per dag/uge/måned. Dette rapport kan bruges til lønberegning.

FleetGO Opret rapporter

Kontakt os

Og hør hvad vi kan gøre for dig

FleetGO få et tilbud logo

Automatisk download

Spar tid & penge

Data sikkerhed

Sikret overførsel & opbevaring

Komplet data arkiv

Undgå bøder

Download til tide

Overhold reglerne automatisk

Vide mere?

Ekstra løsninger Opdag vores andre muligheder

Digital Dæktrykmonitorering

Digital dæktrykmonitorering til lastbiler, busser & trailere

Temperatur monitorering ved køletransport

Trådløs monitorering af temperaturer i køletransport

Trailer Tracking Telematik

trailer tracking

Fuld kontrol på trailerens GPS lokation

Ofte stillede spørgsmål Ofte Stillede Spørgsmål om Remote Tacho Download

Ja, FleetGO skal bruge en kopi af virksomhedskortet, som skal opbevares af FleetGO til automatisk godkendelse af platformen til  download af .ddd-filer fra køretøjerne og førerkort.
VDO: fra version 1.3 og op.

Stoneridge: fra version SE5000 og op

Vi anbefaler, at disse køretøjer opgraderes med de seneste tachografer.
Til førere som ikke regelmæssigt kører et køretøj med en FleetGO enhed, tilbyder FleetGO en kortlæser eller downloadstation til manuelt udlæsning af førerkort data. Download stationen overfører automatisk førerkortdata til FleetGO platformen.
Du kan indstille dine egne download intervaller. Det er muligt at downloade alle data hver eneste dag!

Digitale tachograf data

Digitale tachograf data, som også kaldes .DDD-filer, er data, som gemmes i kontrolapparatets hukommelse, og indeholder alle data og oplysninger relateret til et køretøj og fører. I Spanien og Frankrig har DDD-filerne et andet format. I Spanien er formatet for de digitale tachograf-filer .TGD, og i Frankrig er der 2 typer digitale tachograf-filer : Køretøjsoplysningerne gemmes i V1B-format, og førerdata gemmes i C1B-filen.
Ifølge Færdselsstyrelsen og EU-lovgivningen (2006) er virksomheder juridisk forpligtet til downloade og analysere digitale tachograf-filer, og være i stand til at levere fartskriver data når man bliver indkaldt til kontrol eller vejinspektion.

Tachograf indsæt kort

Tachograf download software

I dag kan du finde forskellige software programmer, som er relateret til digitale tachograf-filer. Der findes software, som kun opbevarer fartskriver data, og software, som både opbevarer og analyserer tachograf data, og dermed hjælpe dig med overholdelse af reglerne. Disse løsninger hjælper dig og din virksomhed med at blive mere effektiv når det drejer sig om overholdelse af køre- og hviletidsreglerne.

Udstyr til download af tachograf og førerkort

Der er flere løsninger til at downloade digitale tachograf filer. En af dem består af en bestemt tachograf kompatibel USB-stik, som bruges til at indsamle filerne manuelt fra tachografen. Det betyder, at føreren skal vente, indtil overførslen af filerne er fuldført. Dette kan i nogle tilfælde tage flere minutter. Ulempen ved denne metode er, at det ofte er tidskrævende og ineffektivt.

 

Remote tacho download løsningen er en relativ ny metode at downloade tachografer og førerkort på. Denne løsning består af en monteret telematik enhed i lastbilen, som altid står i forbindelse med tachografen i køretøjet. Enheden overfører data direkte fra tachografen til et cloud platform, hvor alle data indsamles og opbevares. Løsningen sparer virksomheden og vognmanden tid, er meget effektiv, troværdig og gør det nemt at registrere og analysere tachograf data.

 

Tachografen downloades når som helst, hvor som helst. Det er også muligt at indstille specifikke download intervaller, som giver dig mulighed for at automatisere downloadprocessen fuldt ud.