Remote Tacho Download Automatisk download af digitale tachograf data

  • Automatisk download af førerkort og tachograf data
  • Automatiske beskeder når du mangler data
  • Beskyttet data opbevaring og krypteret forsendelse
  • Undgå stationært kørsel, og spar tid
  • Indstil dine egne intervaller til download
  • Centraliseret opbevaring af virksomhedskort og tachograf data
Home » Remote Tacho Download

Automatisk download af tachograf data Alle tachograf data i én sikker platform

Med Remote Tacho Download fra FleetGO skal du aldrig manuelt downloade tachograf data og .ddd-filerne fra dine køretøjer eller førere igen: alle filer bliver downloaded automatisk, uanset hvor dine køretøjer eller førere befinder sig. Alle krypterede filer overføres trådløst til dit sikrede fillager i FleetGO cloud platform, hvor de opbevares i 10 år.

Få et tilbud

Trusted by:
Westfalen logo
ArcelorMittal logo
DHL Express logo
Remondis logo
Fastned logo
Fritom logo
Kaba logo
Pirtek logo
Renewi logo
Worx logo

Remote Tacho Download Muligheder med FleetGOs løsning til tachograf data overholdelse

Overhold køre- og hviletider Kontroller førerens køre- og hviletid

FleetGO giver dig direkte adgang til førerens resterende daglige, ugentlige og 14-dages køretid. De såkaldte “advarsler vedrørende tid” stilles til rådighed for dine planlæggere. Med dette slagkraftige værktøj kan du optimere planlægningen og undgå at overtræde Færdselsstyrelsens køre- og hviletidsbestemmelser.

FleetGO Overhold køre- og hviletider

Download af førerkort og tachograf Alle digitale tachograf-filer i én platform

FleetGOs intelligente CubiQ enhed er konstant i forbindelse med FleetGO-platformen, som i lastbilen downloader alle førerkort- og fartskriver data automatisk. Alle data kontrolleres på komplethed og integritet, så du ved, om din data overholder Færdselsstyrelsens fartskiver-, køre- og hviletidsbestemmelser. FleetGO er et uafhængigt produkt, som kan forbindes med de fleste kontrolapparater, såsom VDO, Stonerigde og Actia.

FleetGO Download af førerkort og tachograf

Undgå at overtræde fartskriver reglerne Overholdelse af fartskriver regler gjort nemt og enkelt

FleetGO hjælper dig med at overholde tachograf og køre- og hviletidsreglerne ved at registrere, opbevare og kontrollere førernes køre- og hviletider, samt opbevare et komplet log af alle tachograf data. Du får direkte adgang til dine .ddd-filer, så du let kan analysere eventuelle overtrædelser af køre- og hviletider. Undgå bøder, optimer din planlægning og forbedre vognmandens trafiksikkerhed.

FleetGO tachograf data

Software til tachograf analyse Integration med analysesoftware

FleetGO kan automatisk downloade og analysere din data i et platform, så du ikke behøver et andet software program til at indse din tachograf data.

Hvis du allerede bruger software til at analysere din tachograf data, kan du let overføre alle .ddd-filer til software programmer, såsom TachoVault, VDO TIS-Web, Optac eller andre leverandører.

Tachograf Analyse Software tilbydere FleetGO

Download af førerkort data Nemt og trådløs download af førerkort data

For midlertidige førere har FleetGO en valgfri kortlæser til manuel download af førerkort data, som automatisk overføres til FleetGO platformen og dit personlige arkiv.

FleetGO Download af førerkort data

Opret rapporter God indsigt i digitale tachograf-data

Opret en rapport, som nøjagtigt viser førerens resterende køretid per dag, uge eller 14- dags periode. Rapporten viser også, hvornår den næste ugentlige hvileperiode forfalder, og hvor langt hvileperioden minimum skal være. Brug denne rapport til let at planlægge køreaktiviteter for dine førere, så du ikke overtræder køre- og hviletidsreglerne.

FleetGO Opret rapporter

Få et tilbud

Se her hvad FleetGO kan gøre for din organisation og få et gratis tilbud

FleetGO få et tilbud logo

Automatisk

Undgå stationært kørsel

Datasikkerhed

Datasikkerhed og opbevaring af tachograf data

Komplet

Alle førerkort- og tachograf data i en platform

I tide

Modtag et oversigt af din data på tide

Ekstra løsninger Opdag vores andre muligheder

TPMS

Vores automatiske dæktryksmåler (TPMS) giver dig mulighed for at se dæktrykket på dine lastbiler, busser og påhængsvogne i realtid på afstand og på et enkelt dashboard.

Fjernovervågning af temperatur

Valor TempTrac-temperaturovervågningssystemet er specifikt udviklet med henblik på at hjælpe dig med at klare dagens krævende og temperaturfølsomme krav ved leveringer.

Trailer-ID og Trailer Tracking

trailer tracking

Med FleetGOs Trailer-ID og Trailer Tracking har du altid et komplet overblik over placeringen af dine påhængsvogne.

Ofte stillede spørgsmål Ofte Stillede Spørgsmål om Remote Tacho Download

Ja, FleetGO skal bruge en kopi af virksomhedskortet, som skal opbevares af FleetGO til automatisk godkendelse af platformen til  download af .ddd-filer fra køretøjerne og førerkort.
VDO: fra version 1.3 og op.

Stoneridge: fra version SE5000 og op

Vi anbefaler, at disse køretøjer opgraderes med de seneste tachografer.
Til førere som ikke regelmæssigt kører et køretøj med en FleetGO enhed, tilbyder FleetGO en kortlæser eller downloadstation til manuelt udlæsning af førerkort data. Download stationen overfører automatisk førerkortdata til FleetGO platformen.
Du kan indstille dine egne download intervaller. Det er muligt at downloade alle data hver eneste dag!

Digitale tachograf data

Digitale tachograf data, som også kaldes .DDD-filer, er data, som gemmes i kontrolapparatets hukommelse, og indeholder alle data og oplysninger relateret til et køretøj og fører. I Spanien og Frankrig har DDD-filerne et andet format. I Spanien er formatet for de digitale tachograf-filer .TGD, og i Frankrig er der 2 typer digitale tachograf-filer : Køretøjsoplysningerne gemmes i V1B-format, og førerdata gemmes i C1B-filen.
Ifølge Færdselsstyrelsen og EU-lovgivningen (2006) er virksomheder juridisk forpligtet til downloade og analysere digitale tachograf-filer, og være i stand til at levere fartskriver data når man bliver indkaldt til kontrol eller vejinspektion.

Tachograf indsæt kort

Tachograf download software

I dag kan du finde forskellige software programmer, som er relateret til digitale tachograf-filer. Der findes software, som kun opbevarer fartskriver data, og software, som både opbevarer og analyserer tachograf data, og dermed hjælpe dig med overholdelse af reglerne. Disse løsninger hjælper dig og din virksomhed med at blive mere effektiv når det drejer sig om overholdelse af køre- og hviletidsreglerne.

Udstyr til download af tachograf og førerkort

Der er flere løsninger til at downloade digitale tachograf filer. En af dem består af en bestemt tachograf kompatibel USB-stik, som bruges til at indsamle filerne manuelt fra tachografen. Det betyder, at føreren skal vente, indtil overførslen af filerne er fuldført. Dette kan i nogle tilfælde tage flere minutter. Ulempen ved denne metode er, at det ofte er tidskrævende og ineffektivt.

 

Remote tacho download løsningen er en relativ ny metode at downloade tachografer og førerkort på. Denne løsning består af en monteret telematik enhed i lastbilen, som altid står i forbindelse med tachografen i køretøjet. Enheden overfører data direkte fra tachografen til et cloud platform, hvor alle data indsamles og opbevares. Løsningen sparer virksomheden og vognmanden tid, er meget effektiv, troværdig og gør det nemt at registrere og analysere tachograf data.

 

Tachografen downloades når som helst, hvor som helst. Det er også muligt at indstille specifikke download intervaller, som giver dig mulighed for at automatisere downloadprocessen fuldt ud.

Vil du vide mere om Remote Tacho Download?

Vi vokser hurtigt!

Technology Fast50-2015
Technology Fast50-2016
Main50-2016
Main50-2017
Main50-2018
FD-Gazellen 2017