Om os FleetGO International

  • Vi skaber mere intelligente vognparker
  • Skalerbare løsninger
  • Innovativ teknologi
  • Topmoderne software
  • Fokus på udvikling og forskning
  • Fuldt ud uafhængig
Home » Om os

FleetGO International En førende telematikvirksomhed

FleetGO skaber fremtiden ved at tilbyde telematikudstyr i brugervenlige og prisbillige løsninger. Vi stræber efter at fjerne byrder fra vores kunder ved hjælp af innovativ teknologi. Vi er vokset fra en startup til en førende teknologivirksomhed i Europas telematikbranche. FleetGO betjener kunder på en måde, der giver høje tilfredshedsniveauer med intelligente løsninger, ved at være nede på jorden og med fokus på nøglefærdige løsninger. ‘Vores slogan: En mentalitet, som svarer sig i værdier, du møder hos FleetGO.

.

0
Forbundne køretøjer
0
Glade kunder
0
Mere end års erfaring

Vores historie

Vi ser hos mange virksomheder, at køretøjer er en stor del af den daglige drift. Vores erfaring i branchen inden for køretøjstelematik har lært os, at levering af nøgleoplysninger om køretøjer og chauffører kan hjælpe virksomheder med at forbedre effektiviteten og reducere omkostninger.

Vores vision

Efter vores mening skal brugere aldrig fordybe sig i enorme mængder data. De bør i stedet præsenteres for tydelige og præcise oplysninger. Derfor ser vi på data på en lidt anden måde og samler dem på en intelligent måde for at skabe et profitabelt informationsflow.

Vores løfte

OEM’er tilbyder fabriksproducerede telematikløsninger. Desværre viser de fleste af disse løsninger sig at være for overfladiske, ufleksible og mærke/typespecifik. FleetGO tilbyder ejere og administratorer af vognparker fuld kontrol over deres køretøjer OG deres data

Vores tilbud

Som en teknologivirksomhed vil vi gerne tilbyde verden et brugervenligt, prisbilligt og producentuafhængigt telematiksystem. Vores lette og højt standardiserede løsninger giver ejere og administratorer af vognparker mere kontrol over deres køretøjer og chauffører.

Troværdig og innovativ partner

Awards og certifikater
Deloitte Fast 50 Winner 2015 2016 FleetGO
1-telematics fleetgo inmatix
fleetgo toplist der telematik logo
data escrow alliance logo
FleetGO Main 50 Finalist 2016

Deltag i vores team!

Leder du efter en (ny) udfordring i din karriere? Kom og forstærk FleetGO teamet! Se vores ledige stillinger her.