Om os FleetGO

  • Vi udvikler intelligente vognparker
  • Kan nemt udbredes med andre løsninger
  • Innovativ teknologi
  • Moderne software
  • Fokus på Research & Development
  • 100 % selvejet og uafhængig
Home » Om os

FleetGO En førende telematikvirksomhed

FleetGO bidrager til at gøre bilparker intelligente ved at tilbyde telematik i brugervenlige og billige løsninger. Ved hjælp af innovativ teknologi stræber vi efter at byde vores kunder løsninger så de kan optimere deres flådestyring. Vi er vokset fra en Start-up til en af Europas førende teknologi- og telematikvirksomheder. FleetGO betjener kunder på en måde, der giver en høj tilfredshedsniveau med intelligente løsninger, et avanceret og brugervenligt platform, samt personlig support og service.

.

0
Forbundne køretøjer
0
Glade kunder
0
Mere end års erfaring

Vores historie

Vi ser hos mange virksomheder, at køretøjer er en stor del af den daglige drift. Vores erfaring i branchen inden for køretøjstelematik har lært os, at levering af nøgleoplysninger om køretøjer og chauffører kan hjælpe virksomheder med at forbedre effektiviteten og reducere omkostninger.

Vores løfte

Bilfabrikanter tilbyder standardisere telematikløsninger. Desværre viser de fleste af disse løsninger sig at være mærkespecifik, ufleksibel og svært at forstå.

FleetGO har derfor valgt at tilbyde flådeejere fuld kontrol over deres køretøjer OG data, uanset bilmærke. 

Vores vision

Vi mener at virksomheder ikke skal bombarderes med enorme mængder køretøjsdata, men i stedet skal modtage overskuelige oplysninger i en brugervenlig platform. Simpelt sagt mener vi, at det skal være nemt at styre sin bilpark. Vi kombinerer din data derfor på en smart måde, så du hurtigt får et overblik af data, rapporter og statistikker, du har brug for.

Hvad tilbyder vi

Som en teknologivirksomhed vil vi gerne tilbyde vores kunder et brugervenligt telematiksystem til konkurrencedygtige priser. Vores avancerede løsninger og smarte platform giver dig kontrol over dine køretøjer og ansatte.

Troværdig og innovativ partner

Awards og certifikater
Deloitte Fast 50 Winner 2015 2016 FleetGO
1-telematics fleetgo inmatix
fleetgo toplist der telematik logo
data escrow alliance logo
FleetGO Main 50 Finalist 2016

Deltag i vores team!

Leder du efter en (ny) udfordring i din karriere? Kom og forstærk FleetGO teamet! Se vores ledige stillinger her.