Home » Nyheder » Top Movers – kundereference

P.A. van Rooyen - Top Movers “Med Remote Tacho Download er tidskrævende udlæsning med en download key eller hos en udlæsningstation fortid”

De startede som søfartselskab og har gennem flere år udviklet sig til et internationalt flyttefirma. Bram Plooy, operationel direktør: ”Vi gør alt, hvad der har at gøre med flytning. Fra at tømme et hus eller kontor til indretningen af det nye bopæl. Og hvor der er godstrafik, er der tachograf forpligtning og køre- og hviletidsregler.

”Top Movers har intet at bekymre sig om takket være Remote Tacho Download løsningen fra FleetGO.”

Effektiv, nem og miljøvenlig flådestyring

Top Movers lægger stor vægt på god service – det skal være nemt at flytte og arbejde sammen med os!” Derudover tilbyder Top Movers også en logistik-service, hvor forskellige varer transporteres fra A til B fra logistikcenteret i Holland til forskellige adresser i EU lande. Top Movers bruger bæredygtige materialer, bortskaffelse af affald gøres på en miljømæssig ansvarlig måde, og de giver kasserede møbler et nyt liv ved at sælge dem til andre kunder.

“Derudover holder vi vores flåde så grøn som muligt. For eksempel er vores dieselmotorer i den højeste emissions-klasse, og vi bruger LNG-biler, hybrid- og elbiler. Vi har også tre LHV-kombinationer, hvilket betyder, at vi sparer kilometer og derfor minimerer CO2-emissioner. Vi ønsker at generationer efter os også skal nyde den naturlige skønhed omkring os. “

Positive kundereferencer

I deres søg efter leverandører af et telematiksystem, endte Top Movers med to mulige kandidater. ”Efter at FleetGO havde givet os en præsentation om platformens muligheder, henviste de os til brugeroplevelser af et firma, der allerede arbejdede med FleetGO. Den reference, som de henviste os til, var faktisk den afgørende faktor for os. Hvis du gør det, skal du være meget sikker på, at du har et godt produkt.”

Manuel udlæsning af førerkort og tachografdata er fortid

Top Movers har brugt Remote Tacho Download fra FleetGO i syv år.”Vores forventninger var mere end opfyldt. Den trådløse Tacho download sparer os of chaufførerne masser af tid; at udlæse en tachograf med en download key er et enormt besvær. Med en flåde på 15 lastbiler har du virkelig brug for et automatisk aflæsningssystem.

Med Remote Tacho Download overholder vi alle tachografregler og køre- og hviletidslovgivning. Vores andre trækkere, trailere, kassevogne, varevogne og biler er også udstyret med FleetGO-systemet til tracking og flådestyring. Dette giver os mulighed for at se direkte, hvor vores chauffører kører; dette er et uundværligt værktøj til vores planlægning. Vi kan fortælle vores kunder nøjagtigt, hvornår vi ankommer.

Trådløst udlæsning af køre- og hviletider

FleetGO har udviklet en totalløsning til trådløst og automatisk download af førerkort- og fartskriverdata, så du altid har din data udlæst til tide. Din data opbevarer vi minimum 12 måneder i vores cloud område, så du er sikret af at overholde en tryg og sikret opbevaringspligt.

Ud over at udlæse, opbevare og analysere din fartskriverdata. Har du som standard også adgang til live GPS registrering og flådestyring.

Er det noget for dig? Så kan du læse mere om Remote Tacho Download her.

Kort og hurtigt kommunikation

Kontakten med FleetGO karakteriseres af Top Movers på samme måde som systemet: pålidelig. ”Vi kan virkelig stole på systemet. Dette gælder også for FleetGO teamet. Der kommunikeres hurtigt, så eventuelle spørgsmål for hurtigt svar. Systemet har mange flere muligheder end det, vi nu bruger. Årsag nok til at komme endnu mere ud af det.

Top Movers - PA van Rooyen
Top Movers - kundereference FleetGO

Billede: Kundereference – Top Movers

Remote Tacho Download

Automatisk download af tachografdata og førerkort

Top Movers - Kundereference FleetGO

Trådløs udlæsning af førerkort og tachografdata

Spar tid og penge på udlæsning af data

Vi vokser hurtigt!

Technology Fast50-2015
Technology Fast50-2016
Main50-2016
Main50-2017
Main50-2018
FD-Gazellen 2017