Sikkerhed og databeskyttelse Maksimal sikkerhed og beskyttelse af din bilpark og data

Sikkerhed og databeskyttelse Maksimal sikkerhed og beskyttelse af din bilpark og data

Home » Teknologi » Sikkerhed

Vigtigheden af sikkerhed

Telematik virksomheder registrerer og opbevarer store mængder af data hver dag. Hvis din data er tilgængelig for uønskede organisationer, kan det betyde store konsekvenser. Vi er klar over, at beskytte og sikre din data er vigtigt, og derfor har vi taget sikkerhed meget seriøs i vores teknologiske udviklinger. Men sikkerhed indeholder meget mere end bare beskyttelse af din data. Lad os forklare hvordan vi sikrer vores telematikdata.

En oversigt af FleetGO infrastruktur

Sikkerheden i vores telematik infrastruktur er delt op i følgende komponenter:

Køretøj- og enhedssikkerhed

Køretøj- og enhedssikkerhed er en kombination af beskyttende egenskaber. Vi forsegler og plomberer alle forbindelser når vi installerer vores enheder. Hvis en forbindelse i værste tilfælde er brudt, vil enheden med det samme sende en alarm til vores platform. Da enheden har en intern hukommelse og batteri, vil enheden fortsætte at registrere, selvom den ikke får strøm.
En anden vigtig sikkerhedsfunktion er, at vi forbinder enheder på en sådan måde, at det ikke er muligt at blande bilens styring med Can-bus data eller OBD data. Vores enheder anvender kun fabriksindstillinger og indirekte forbindelser, så det er kun muligt at læse data i stedet for at importere data.

Sikkerhedsfunktioner i software og hardware
Forskellige sikkerhedsfunktioner forhindrer andre at få adgang til eller kontrol over din data. Få mere at vide om vores hardware sikkerhed her.

Cloud platform sikkerhed

Vores cloud platform er beskyttet med industrielle standarder, såsom HTTPS, TLS1.3, DNSSEC og OAuth 2.0. Vi arbejder med internationale ISO27001 standarder.

Ingen kan uden tilladelse få adgang til FleetGO platformen eller din data. Du kan tildele roller og rettigheder til hver enkelt medarbejder, så hver chauffør for eksempel ikke kan se hinandens kørsel. Hver bruger får deres egen login med personligt brugernavn og adgangskode. Vores platform lever selvfølgelig op til EU’s General Data Protection Act (GDPR).

Trådløs netværk beskyttelse

Alle data bliver trådløst overført fra og til vores enheder, og bliver sendt gennem vores egen, virtuelle VPN netværk. Dette er meget mere sikret og beskyttet end et offentligt netværk. Ud over det er alle data, som vi registrerer, krypteret.

Juridisk beskyttelse

Sidst men ikke mindst vores juridiske beskyttelse. Det vigtigste information omkring vores betingelser, privatlivsbeskyttelse og EU’s GDPR lovgivning kan du finde her.

Læs mere om vores teknologi

Cloud platformen

Læs mere om vores innovative og moderne cloud platform.

Hardware

Læs mere om vores hardware muligheder

API

Læs mere om vores API integration og løsninger.