Dynamisk GPS registrering Dynamisk og nøjagtig sporing af køretøjer

Dynamisk GPS registrering Dynamisk og nøjagtig sporing af køretøjer

Home » Teknologi » Dynamisk GPS registrering

GPS registrering og sporing forklaret

FleetGO’s Dynamiske GPS registrering mekanisme er et nyt og innovativ måde at spore køretøjer og udstyr på. Sporingsmekanismen er den mest nøjagtige form af sporing, som lige nu er tilgængelig på markedet. Dynamisk GPS registrering er indstillet som standard på alle GPS enheder, der er forbundet med FleetGO Cloud.

Dynamisk registrering – teknologi

Dynamisk registrering er i stand til at beregne meget præcise afstande og ruter, fordi FleetGO kombinerer fire sporingsmetoder i en GPS enhed. De fire sporingsmetoder er baseret på tid, afstand, sving og hastighed. Anvendelsen af fire sporingsmetoder øger antallet af logs (øjeblikket, hvor data fra det registrerede objekt bliver registreret) betydeligt i forhold til normal (statisk) registrering.

Tid

Hver gang et tidsinterval forløber, registreres der automatisk et log. Hvis du ikke vil gøre brug af tidsregistrering, kan du sætte tidsintervallet på nul, så enheden automatisk deaktiverer tidslogningen.

Dynamisk GPS registrering 1

Afstand

En log finder sted, når afstanden mellem den foregående koordinat og den aktuelle position er større end en defineret værdi.

Dynamisk GPS registrering 2

Sving

Hver gang vinklen (styringsgraden) af et sving er større end den definerede værdi, registreres en log.

Dynamisk GPS registrering 3

Hastighed

En log finder sted, når hastighedsforskellen mellem den sidst loggede koordinat og den aktuelle position er større end den definerede værdi.

Dynamisk GPS registrering 4

Dynamisk registrering vs. normal registrering

Nedenfor kan du se fordelen af Dynamisk GPS registrering i forhold til Normal GPS registrering. Med Dynamisk GPS registrering bliver rute, tid, hastighed- og afstandsnøjagtigheden forbedret, så din data og flådestyring vises mere realistisk og troværdigt.

 

 

Normal registrering (for eksempel baseret på tid):

Dynamisk GPS registrering 5

Dynamisk GPS registrering:

Dynamisk GPS registrering 6

Nøjagtig afstandberegning

Bemærk, at når du tilslutter FleetGO GPS enheden til CAN-bus eller FMS, aflæser vi den faktiske kilometerstand til at beregne afstanden. Dynamisk registrering bruges kun til at visualisere nøjagtige positioner på et interaktivt kort. Den allerstørste fordel ved at kombinere fire forskellige registreringsmetoder er, at du, ud over en nøjagtig ruteplanlægning, også kan beregne afstanden mellem adresser meget nøjagtigt.

Alle kørte afstande beregnes ud fra en gennemsnitsafstand, og sammenføres til en total rejseafstand, indtil et køretøj stopper kørslen eller slukker for tændingen.

Dynamisk GPS registrering 7

Læs mere om vores teknologi

Cloud platformen

Læs mere om vores innovative og moderne cloud platform

Telematik data

Læs mere om vores udviklinger indenfor telematik data.

Teknologi

Læs mere om vores teknologiske muligheder.