GPS sporing til udstyr Realtime sporing af enheder og maskiner

  • Real-time data og sporing
  • Forbedre udnyttelsen af dit udstyr
  • Automatisk registering af driftstimer
  • Interaktivt live kort
  • Plug & play løsning
Home » GPS Sporing Til Udstyr

Sporingsenhed til maskiner

Med FleetGOs sporingsløsninger kan du spore og logge brugen af dine maskiner og andet materiel.
Med realtime data og en detaljeret brugerlog, får du en bedre forståelse af brugen af dine maskiner, forbedre effektiviteten og beskytte dine maskiner og materiel mod tyveri. Vores GPS tracker kan bruges som en selvstændig løsning eller integreret med vores andre løsninger til flådestyring for varebiler og lastbiler.

Få et tilbud

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Trusted by:
Westfalen logo
ArcelorMittal logo
DHL Express logo
Remondis logo
Fastned logo
Fritom logo
Kaba logo
Pirtek logo
Renewi logo
Worx logo

GPS tracker funktioner Få kontrol over dine maskiner og udstyr

Realtime lokalisering Ved hvor dit udstyr befinder sig

FleetGO tilbyder en intelligent GPS tracker, der kan installeres på alle typer maskiner og materiel som kraner, gaffeltruck, gravemaskiner mv. Den intelligente FleetGO tracker er meget nem at installere. De forskellige enheder identificeres og vises på en realtime kort i FleetGOs cloudplatform. Hermed ved du altid, hvor dit udstyr og enheder befinder sig.

FleetGO Flådestyring Software Realtime Kort

Sporingstracker til maskiner Brug dine maskiner mere effektivt

FleetGOs løsninger til live sporing giver dig et totalt overblik over, hvordan dine maskiner bliver brugt. Udover realtime data holder vi en komplet log over alle bevægelser og driftstimer per enhed.

Elektronisk Kørebog

Geofencing Praktiske meddelelser

Geofencing er et kraftfuldt værktøj, der giver dig mulighed for at indstille et virtuelt, geografisk hegn omkring adresser eller bestemte områder. Modtag øjeblikkelig en besked (WhatsApp, SMS, email), når dit udstyr eller maskiner kommer ind eller forlader et Geofence område. Du kan også blive advaret, hvis der opstår uventede aktiviteter ind- eller udenfor forud definerede timer. Du kan også nemt registrere hvor mange driftstimer dit udstyr har været brugt eller lejet i en Geofence område.

FleetGO Geofencing Flådestyring Tracking

Eksterne sensorer Udvid funktionalitet

FleetGOs sporingsenhed kan nemt udvides med eksterne sensorer. Tilslutningen af flere sensorer giver dig endnu mere kontrol over dine maskiner og materiel. Overvej placeringen af dørsensorer for at holde styr på hvor og hvornår dørene åbner og lukkes. Eller hvad med temperatur- og fugtighedsensorer? FleetGO tilbyder uendelige muligheder!

FleetGO Events Flådestyring Tracking

Rapporter og instrumentbræt Detaljeret og Fleksibel

Vores cloud-baseret platform tilbyder klare og brugervenlige instrumentpaneler og rapporter. Tilpas vores dashboards og juster dem til dine behov for at generere rapporter baseret på de oplysninger, du har brug for.

FleetGO chaufføreffektivitet

Gratis iOS og Android App Altid opdateret

FleetGO tilbyder en gratis app til iOS og Android, som giver dig mulighed for at styre din flåde hvor som helst, når som helst. I FleetGO app finder du de vigtigste funktioner, som du til enhver tid har oversigt på din flåde og data.

Chauffør-appen har funktioner til at tilføje tur oplysninger, så føreren kan markere specifikke ture som privat- eller erhvervsmæssig kørsel.

triplog app FleetGO
triplog app 1 FleetGO

Få et gratis tilbud! Se her, hvad FleetGO kan gøre for din virksomhed og få et gratis tilbud.

FleetGO få et tilbud logo

Optimér din flådestyring med GPS registrering
Med FleetGO’s løsning til flådestyring sparer du tid både i marken og på kontoret. I FleetGO platformen eller app har du en live oversigt af dine biler og medarbejdere. Du har en live oversigt af bilens aktuelle position målt med GPS, og du kan spore dine biler 24 timer i døgnet.

Automatisk flådestyring gør det muligt at registrere førerens arbejdstimer, spore dine biler og udstyr på afstand, og se varigheden af de forskellige ture og besøg.

Vide mere? Så læs mere om GPS registrering.

Interaktivt Kort

Realtime Sporing

Vandtæt Enhed

IP67 Enhed

Meddelelser

Proaktive advarsler

Plug & Play

Nem at installere

Yderligere løsninger Læs mere om vores smarte muligheder

Fleet Tracking

FleetGO GPS Fleet TrackingProfessionel flådesporing med realtime data til hele din flåde af biler, varevogne, lastbiler, busser og trailere.

Grøn Kørsel

FleetGO Grøn KørselOvervåg dine førers kørselsadfærd for at spare på brændstof, reducere vedligeholdelsesomkostningerne og forbedre kørselssikkerhed.

Remote Tacho Download

remote tacho download

Automatisk download af fartskriver filer og førerkort fra dine køretøjer.

Er du klar til at optimere din flåde?

Anmod om yderligere information og få et tilbud

Vi vokser hurtigt!

Technology Fast50-2015
Technology Fast50-2016
Main50-2016
Main50-2017
Main50-2018
FD-Gazellen 2017