Home » Flådestyring » Privat omskifter

Omskifter til privat kørsel

For at gøre GPS registrering endnu nemmere, kan du vælge at installere en omskifter i bilen, så du med det samme kan angive om du kører privat eller erhvervsmæssigt.

Hvad er en omskifter til privat kørsel?

Denne praktiske omskifter monteres i bilen, og gør det muligt at angive om man kører privat- eller erhvervsmæssigt. Med omskifteren kan man nemt og direkte i bilen registrere turen som privat, uden at man skal logge ind i FleetGO. Når omskifteren står på privat tilstand, bliver alle data usynlige for arbejdsgiveren, og beskytter du din medarbejders privatliv. En omskifter er perfekt til varevogne eller personbiler som også bruges privat (fx med papegøjeplader), til kørselsgodtgørelse eller til elektronisk kørebog.

Beskyt dine medarbejders privatliv med FleetGO

  • Beskyt dine medarbejders privatliv
  • Flådestyring og sporing uden at overtræde privatlivspolitikken
  • Medarbejdere kan selv angive privat kørsel
  • Overhold lovgivningen omkring privacy
  • Omskifteren er lille og monteres ikke direkte i synet
  • Fleksibel registrering af privat- og erhvervsmæssig kørsel

Flådestyring med privatlivsbeskyttelse

Omskifteren giver arbejdsgivere mulighed for at spore og styre deres flåde uden at krænke privatlivslovgivningen. Chaufføren kan i bilen vælge to kørselstyper: erhvervsmæssigt kørsel eller privat kørsel.

Når omskifteren står på erhvervsmæssig kørsel, er alle data tilgængelige for arbejdsgiveren. Du kan spore bilen, og se medarbejderens køreaktiviteter, timeregistrering, besøgsadresser- og varighed, antal ture kørt, osv. Når omskifteren står på privat, bliver alle data skjult for arbejdsgiveren, og er det kun medarbejderen selv, som kan se de forskellige ture kørt. Arbejdsgiveren kan kun se hvor mange kilometer er kørt, og på hvilken dato.

Omskifteren er derfor en perfekt løsning til at beskytte personlige oplysninger af medarbejdere, og hjælper med at skabe tillid mellem arbejdsgivere og ansatte.

Optimér din flådestyring med GPS registrering
Med FleetGO’s løsning til flådestyring sparer du tid både i marken og på kontoret. I FleetGO platformen eller app har du en live oversigt af dine biler og medarbejdere. Du har en live oversigt af bilens aktuelle position målt med GPS, og du kan spore dine biler 24 timer i døgnet.

Automatisk flådestyring gør det muligt at registrere førerens arbejdstimer, spore dine biler og udstyr på afstand, og se varigheden af de forskellige ture og besøg.

Vide mere? Så læs mere om GPS registrering.

Overhold dine medarbejders ret til privatliv

Når du overvejer at optimere din flådestyring med sporingsenheder, kan det være meget nyttigt at tilføje en omskifter til privat kørsel, så du nemt kan beskytte chaufførens privatliv. Alle erhvervsmæssige aktiviteter kan du spore på et live kort og i forskellige rapporter / dashboards.

Når medarbejderen bruger køretøjet privat og tænder for omskifteren, forsvinder bilen fra kortet, og kan du ikke spore den længere.

Omskifter til privatkørsel

Billede: Omskifter til privat kørsel

GPS registrering

Optimér din flådestyring og begynd at spare tid og penge!

GPS registrering

Optimér din flådestyring og begynd at spare tid og penge!