Home » Flådestyring » OBD II GPS tracker

OBD II GPS tracker

FleetGO’s GPS tracker er en nem og fleksibel plug & play løsning til at registrere og spore biler på. Du skal blot tilslutte enheden til bilens OBD stik, så enheden får strøm. Bagefter logger du ind i det avancerede FleetGO platform, og du kan tracke dine biler. Du kan for eksempel spore dine biler live med GPS tracking, samt oprette dokumentation til elektronisk kørebog. En GPS tracker er derfor perfekt til fleksible og / eller kortvarige situationer. Eller for dem der kun har brug for en simpel registrering til GPS eller kørebog.

100% Plug & Play!

Ud over den avancerede GPS sort boks tilbyder FleetGO også en GPS enhed i form af en OBD II GPS tracker. Trackeren er en lille enhed, som du nemt kan installere OBD stikket. OBD II-stikket bruges til bildiagnose, som hvert køretøj med en årgang fra 2001 har.

Telematik løsninger

Med GPS trackeren har du næsten alle funktioner, som en avanceret CubiQ enhed også har, men med fordelen, at du selv kan montere enheden på få minutter. 100% Plug & Play! Enheden har også en GPS-antenne og er udstyret med et SIM-kort, så du kan spore bilen i FleetGO cloud (hjemmeside og app). Ulempen med en plug & play løsning er, at enheden er synligt for føreren, og kan ikke forbindes med andre løsninger, som en fører identifikation, CAN bus forbindelse eller Privat omskifter.
Hvis du hurtigt og billigt vil forsyne dine biler med en professionel telematikløsning og overvåge midlertidige køretøjer eller medarbejdere, så er OBD II GPS trackeren din løsning!

Vi kalder det Plug & Play telematik!

Forskellige funktioner og muligheder

FleetGOs OBD II GPS tracker kan bruges til en fuldautomatisk GPS registrering af køreaktiviteter. Alle turdetaljer og kørebevægelser sendes automatisk til FleetGO Cloud, som er tilgængelig på vores mobil app eller hjemmeside. Alle ture er dokumenteret online med al relateret information såsom rejsetid, afstand, besøgsadresser og husnummer.

Alle data bliver opbevaret på vores servere i 10 år, så du altid ved, hvor dine biler har været. Her kan du gennemgå alle rejsedetaljer igen og tilføje notater.

I FleetGO kan du nemt oprette en forskellige Geofences adresser, som tit bliver besøgt, som kontor, bopæl, og projekter. Dette giver dig mulighed for at få endnu mere ud af systemet, da du kan bruge adresserne som filter i FleetGO til at oprette rapporter per adresse.

Ud over en rapport til elektronisk kørebog til dokumentation for SKAT, har du også adgang til mange andre nyttige rapporter, som for eksempel ture eller arbejdstimer per fører, gruppe, afdeling eller køretøj. Systemet kontrollerer automatisk, om din kørebog er i orden, og om dataene giver mening. Hvis vi er i tvivl, får du automatisk en besked i vores statusrapport. På den måde kan vi også reagere i tide på eventuelle fejl.

Optimér din flådestyring med GPS registrering

Med FleetGO’s løsning til flådestyring sparer du tid både i marken og på kontoret. I FleetGO platformen eller app har du en live oversigt af dine biler og medarbejdere, bilernes aktuelle position målt med GPS, og overvågning af dine biler 24 timer i døgnet. Din data har en historik på 10 år i FleetGO platformen, så du altid har adgang til din data!

Automatisk flådestyring gør det muligt at registrere førerens arbejdstimer, spore dine biler og udstyr på afstand, og se varigheden af de forskellige ture og besøg.

Vide mere? Så læs mere om GPS registrering.

Kan opsiges månedligt

Med en GPS tracker fra FleetGO behøver du ikke at bekymre dig om kilometerregistrering, og ved du altid, hvor dine køretøjer befinder sig. FleetGO’s OBD II GPS tracker er en fleksibel løsning, som kan installeres på to minutter.

Vi tror på vores produkt og de fordele, det bringer dig. Derfor har vi ingen kontrakttermin, og kan vores system opsiges månedligt.

Bemærk!

En OBD II GPS tracker kan ikke forbindes med en Privat omskifter, CAN bus data, eller føreridentifikation. Læs mere om disse muligheder i nedenstående, relaterede artikler.

GPS tracker til biler

Billede: OBD II GPS tracker

Få et tilbud

Få et tilbud til OBD II GPs tracker, eller prøv den gratis i 30 dage

Få et tilbud

Få et tilbud på FleetGO OBD II GPS tracker