Home » Flådestyring » Mobil app til GPS tracking til biler (Android og iOS)

Mobil app til GPS tracking til biler (Android og iOS)

Live sporing af dine biler, også når du er ude at køre? Det kan du med FleetGO mobil app. At reagere på aktuelle begivenheder er bogstaveligt talt inden for rækkevidde. Læs mere om vores løsninger i denne artikel.

Hvorfor tracke dine biler og ansatte?

At spore dine biler, udstyr og tungvogn med GPS giver dig en masse fordele. Det hjælper dig med at optimere dine driftsprocesser og betjene dine kunder endnu mere nøjagtigt.

I FleetGO mobil app kan du med det samme overvåge, hvor dine biler og ansatte befinder sig, og hvor langt det tager, før de når frem til kunden. Du kan nemt se de forskellige ture og ruter kørt, besøg aflagt og analysere førerens kørselsadfærd. Du kan i appen oprette rapporter til timesedler, tidsregistrering per projekt, dokumentation til kørebog, osv.

Hvis der opstår mistænksomme aktiviteter, for eksempel at bilen bliver startet udenfor arbejdstiden, modtager du automatisk en alarm. Og fordi du på mobilen nøjagtigt ved, hvor dine varevogne befinder sig, kan du tage øjeblikkelig handling.

FleetGO mobil app

FleetGO byder en bred vifte af løsninger til flådestyring i vores online platform, og disse funktioner er også tilgængeligt i vores mobil app, som kan bruges af både bilejere og transportledere. I FleetGO app finder du følgende funktioner, som bliver standard leveret med FleetGO flådestyring:

 

GPS hardware

FleetGO har udviklet sin egen GPS- sporingshardware, CubiQ enheden, for at indsamle data fra dine biler. Enheden bliver monteret i dine biler, registrerer alle aktiviteter med GPS, og bliver uden forsinkelse vist i FleetGO platformen. En fastmonteret enhed leverer bedre datasikkerhed, CAN bus data, privat omskifter og fører identifikation. En god og professionel løsning til flådestyring.

FleetGO mobil app er tilgængelig til OIS og Android

Bemærk: For at bruge denne app skal du have adgang til FleetGO-platformen, hvor du kan se og styre dine køretøjer og ansatte, og optimere din flådestyring.

Optimér din flådestyring med GPS registrering
Med FleetGO’s løsning til flådestyring sparer du tid både i marken og på kontoret. I FleetGO platformen eller app har du en live oversigt af dine biler og medarbejdere, bilernes aktuelle position målt med GPS, og overvågning af dine biler 24 timer i døgnet. Din data har en historik på 10 år i FleetGO platformen, så du altid har adgang til din data!

Automatisk flådestyring gør det muligt at registrere førerens arbejdstimer, spore dine biler og udstyr på afstand, og se varigheden af de forskellige ture og besøg.

Billede: Mobil app til GPS tracking af biler

GPS tracking til biler på mobil app

Optimer din flådestyring

Optimer din flådestyring

FleetGO gør det nemt at styre din bilflåde

Vi vokser hurtigt!

Technology Fast50-2015
Technology Fast50-2016
Main50-2016
Main50-2017
Main50-2018
FD-Gazellen 2017