Home » Flådestyring » Hvad kan du med FleetGO?

Hvad kan du med FleetGO?

Genkender du dig selv i en af følgende situationer? Så kan FleetGO hjølpe med at optimere din flådestyring. Oplev mulighederne for automatisk og trådløs flådestyring til din bilpark!

Automatisk registrering af køreaktiviteter

Den automatiske og elektroniske GPS registrering fra FleetGO er en nem måde at registrere alle køreaktiviteter og angive, at du overholder SKATs krav til elektronisk kørebog. FleetGO byder hardware og en platform, som gør det nemt at overholde kørebog, uden at du selv eller dine medarbejdere skal gøre noget. FleetGO’s GPS Black Box eller OBD GPS tracker registrerer automatisk alle de kørte kilometer, adresser og tider. Du sparer derfor tid og penge: Ingen unødvendig, manuel tilføjelse og optimal visning af din flåde og kørebog.

Problemer med planlægning eller køretøjernes aktuelle position

Vil du hurtigt se hvilken bil er tættest på kundens besøgsadresse? Med FleetGO har du et realtime oversigt over hvilket køretøj er tættest på et bestemt sted takket være den praktiske ruteplanlægger.
Et realtime kort viser også, hvilke biler kører eller står stille, hvem er ankommet til et adresse, hvilke ture en chauffør allerede har kørt, og hvilke hastigheder nogen har kørt.

Det er ikke klart, hvem føreren af en tur var

En af dine medarbejdere har været på tur med et køretøj, og bagefter er det ikke længere klart hvem der kørte turen. Dette kan være meget besværligt når du har fået en bøde, eller når du vil vide, hvem der har besøgt din kunde. FleetGO enheden kan forbindes med en fører identifikation modul. Når bilen bliver startet, begynder enheden at zoome, indtil føreren har identificeret sig selv med sin egen ID nøgle. På den måde har du altid en oversigt af, hvem der var føreren af bilen.

Dine medarbejdere bruger deres egen bil til erhvervskørsel og vil oprette dokumentation til erhvervsgodtgørelse

Du kan udvide GPS registreringen med en omskifter knap til privat kørsel, så medarbejderen direkte i bilen kan angive, om han kører privat- eller erhvervsmæssigt. Med et klik på knappen kan du oprette en rapport af alle erhvervsmæssige ture. Du kan også indtaste godtgørelsen per kilometer, så det samlede beløb, der skal godtgøres, allerede er beregnet og dokumenteret. Privat omskifteren kan selvfølgelig også bruges til at beskytte medarbejderens privatliv.

Du vil have mere styr på medarbejdernes arbejdstimer, når de er ude at køre

Dine medarbejdere er selvstændige, og der er lidt eller ingen styr på arbejdstider, besøgstid og ture kørt. Med FleetGO har du direkte indsigt i, hvordan dine medarbejders arbejdsdage ser ud og hvilke besøg, de har aflagt.

Skal du hurtigt ud til en kunde, som ikke står på planlægningen? Åbn FleetGO app eller webbrowser og se direkte, hvor dine biler befinder sig. I FleetGO kan du indtaste kundens adresse, og beregne, hvor lang tid det tager fører bilen ankommer til kunden. Du kan også nemt se, hvornår bilen er ankommet og har forladt besøgsadressen.

Din flådestyring og biler bliver ikke brugt optimalt

På grund af utilstrækkelig indsigt i din bilpark bliver dine køretøjer ikke brugt effektivt. Med FleetGO kan du se præcis, på hvilke tidspunkter køretøjerne bruges, og om der ofte er biler til rådighed til andre anvendelser. Optimer din flådestyring, og undgå unødvendig udvidelse af din bilpark!

Der opstår en diskussion med din kunde

Med FleetGO kan du se præcis, hvor længe dine medarbejdere var til stede hos en kunde. Det betyder, at der aldrig er behov for diskussion om de arbejdede timer.

Dine medarbejdere håndterer ikke dine køretøjer ordentligt

Få indsigt i kørselsadfærd, brændstofforbrug og omdrejninger. Med Green Driving løsningen fra FleetGO har du præcis indsigt i, om dine bilister accelererer, bremser eller har høje omdrejninger. Du kan også nemt se en oversigt af for høje hastigheder.

Hvis du forbinder enheden med bilens CAN-bus, får du også adgang til bilens brændstofforbrug, omdrejninger og aflæsning af bilens aktuelle kilometertal. Hver medarbejder modtager en Green Driving-score på grundlag af disse data, hvilket gør det nemt at sammenligne kørselsadfærd. Også ting som den daglige køretid, antal kilometer kørt og de højeste hastigheder er hurtigt synlige i statistikker og grafikker. Vores erfaring viser, at virksomheder i gennemsnit sparer op til 30% på brændstof og vedligeholdelsesomkostninger!

Du har utilstrækkelig indsigt i dit udstyrs driftstimer og aktuelle position

Har du ofte ingen idé om, hvor dit udstyr er, og hvad maskinens driftstid er? For virksomheder med udstyr i flåden, såsom gravemaskiner, kraner og gaffeltruck kan FleetGO give en præcis oversigt i, hvor dit udstyr er placeret, hvad driftstiderne har været, og på hvilke steder de har arbejdet. Du kan også modtage en alarm ved hjælp af Geofencing, når udstyret forlader et bestemt sted.

Du har svært ved at downloade, opbevare og analysere fartskriver- og førerkortdata

FleetGO har udviklet en all-in-one løsning til trådløs og automatisk download af fartskriver- og førerkortdata, samt opbevaring og analyse af køre- og hviletider. Din data biler udlæst automatisk når bilen kører, og sender din data til vores cloud platform, hvor vi opbevarer din data i minimum 12 måneder. Du kan logge ind og se din fartskriverdata, og kontrollere dine førere på overtrædelser af køre- og hviletidsreglerne. I kombination med GPS tracking har du en løsning til optimal flådestyring af tungvogn.

Du bruger forskellige softwarepakker

Fleet Management System (FMS) i tungvogn kan give dig vigtige oplysninger om din lastbil. Dette inkluderer brændstofforbrug, omdrejninger, brug af fartpilot, PTO, servicemeddelelser, driftstimer, olietryk og temperatur på motoren. Med FMS-analysen af FleetGO er disse data samlet i klare og læsbare rapporter og dashbaords, som du altid kan få adgang til online. Du har en klar oversigt i omkostningerne, du kan bedre opnå kostprisen, og du reducerer 10 til 15% af brændstofomkostningerne ved at styre på det.

Du arbejder med køletransport og har ingen kontrol over eventuelle temperatursving

FleetGO kan vise den aktuelle temperatur i dine lastbiler og køletrailere gennem forskellige temperatursensorer. Du kan nemt oprette rapporter for at sikre kvaliteten og pålideligheden af dine varer til kunderne, og overholde HACCP reglerne (EU 37/2005). Hvis temperaturen overskrider eller falder under den grænseværdi, du indstiller, modtager du automatisk en alarm, så der med det samme kan reageres.

Optimér din flådestyring med FleetGO
Med FleetGO’s løsning til flådestyring sparer du tid både i marken og på kontoret. I FleetGO platformen eller app har du en live oversigt af dine biler og medarbejdere. Du har en live oversigt af bilens aktuelle position målt med GPS, og du kan spore dine biler 24 timer i døgnet.

Automatisk flådestyring gør det muligt at registrere førerens arbejdstimer, spore dine biler og udstyr på afstand, og se varigheden af de forskellige ture og besøg. Vide mere? Så læs mere om GPS registrering.

Hvad kan du med FleetGO?

Billede: Hvad kan du med FleetGO?

GPS registrering

Læs mere om automatisk GPS registrering af din bilpark

Læs mere om GPS registrering

Og optimer din flådestyring med FleetGO