Home » Flådestyring » GPS tracking til biler

GPS tracking til biler Spor, analyser og optimer din flådestyring med et professionelt GPS sporingssystem

Vores professionelle GPS tracking enhed til biler er udviklet til at levere fuld overvågning af dine biler, medarbejdere og chauffører;  24 timer i døgnet. Med vores interaktive og brugervenlige platform kan du nemt spore, analysere og optimere din flådestyring.

FleetGO Køretøj Telematik - Flådestyring og Tracking Software
Trusted by:
Westfalen logo
Remondis logo
ArcelorMittal logo
Worx logo
DHL Express logo
Renewi logo
Kaba logo
Fritom logo
Pirtek logo
Fastned logo

GPS tracking af biler Alle din data synligt på et online og live kort

FleetGOs cloud platform og live kort er en af de hurtigste og avancerede sporingskort der findes. Du har direkte syn på alle dine køretøjer, chauffører, kørestatus, besøgsadresser, varigheden af ture og besøg, samt rutevisning. Med 10 års historik kan du altid kigge tilbage på din data. På det interaktive kort har du adgang til alle redskaber, du har brug for til at styre din flåde og medarbejdere så effektivt som muligt. Du kan hurtigt spore bilernes og chaufførens aktuelle position, og beregne hvor langt tid det tager, før bilen ankommer til en destination. Med GPS tracking fra FleetGO har du et af de mest avancerede tracking systemer til optimal flådestyring.

Hvorfor vælge en sporingsenhed? Fordelen omkring flådestyring med GPS sporingsenheder forklaret nærmere

 • Optimer brugen af dine biler
 • Øg trafiksikkerhed
 • Reducer brændstofomkostninger
 • Reducer værkstedsomkostninger
 • Effektiv styring af biler og medarbejdere
 • Spar tid og penge

FleetGO har udviklet forskellige teknologiske funktioner til at byde en GPS tracking løsning med mange muligheder. Når du forbinder dine biler med FleetGO platformen, får du direkte adgang til alle løsninger indenfor flådestyring. Bilernes data sendes via et mobilt netværk til FleetGOs datacenter, og oversættes i FleetGO Cloud til overskuelige dashboards og rapporter. Du kan nemt oprette oversigter af medarbejdernes aktiviteter. Disse oplysninger hjælper dig med at styre din flåde effektivt.

GPS sporing med smart tracking software til biler er en nem og tidsbesparende måde at optimere din flådestyring på. FleetGO tilbyder adskillige indsigter som: GPS tracking, køretøj- og føreraktiviteter, køretøjsstatus, kilometertal, kørebog, kørselsadfærd, hastigheder, brændstofforbrug og meget mere.

Lær mere om vores teknologi her.

Overhold en detaljeret kørebog 10 års historik af køretøjsdata

Alle ture, ruter, og besøg registreres og opbevares i FleetGO platformen. Vi arbejder standard med 10 års historik af din data, så du altid har ubegrænset adgang til alle ture, ruter og besøgte adresser. Med klare og brugervenlige dashboards kan du nemt navigere i FleetGO. Med et par klik opretter du de rapporter, du har brug for. Du kan hurtigt oprette timesedler, en rapport af arbejdstimer, lønberegning, og mulighed for at sende faktura til dine kunder.

GPS registrering med historik

Key features

Real-time data

Fuld styr på din flåde

Vigtige oplysninger

Se alle køretøjsaktiviteter

Interaktivt og live kort

Live GPS tracking

Tidsbesparende løsninger

Styr din flåde effektivt

FleetGO Opret rapporter

Hold automatisk styr på arbejdstimer Detaljeret registrering af arbejdstimer og køretid

Med flådestyring fra FleetGO får du standard adgang til en detaljeret log over medarbejders køre- og arbejdstimer. Du kan hurtigt oprette en oversigt af turenes varighed, besøgsvarighed, arbejdstid, timesedler, stationær kørsel, aktiviteter uden for arbejdstid osv. Du kan endda oprette en oversigt med arbejdstimer per projekt, og sende en totaloversigt til dine kunder.

Et online dashboard til flådestyring Alle løsninger til effektiv flådestyring i en samlet oversigt

Ved siden af detaljerede rapporter og statistikker er FleetGO indrettet til at styre din flåde så nemt og tidsbesparende som muligt.

Du kan selv bestemme hvordan din platform indrettes, så du altid har de relevante data øverst på siden. Er et live kort vigtigst? Så kan du indstille det som standard. Vil du hellere være konstant opdateret på førerens resterende køretid? Så kan du nemt indstille den aktuelle køretid som standard oversigt.

Din data kan også sendes planlagt til kunder eller medarbejdere. For eksempel en oversigt af de totale arbejdstimer per projekt. Med vores rollebaserede adgangskontrol kan du oprette flere brugere i FleetGO, og give dem adgang til specifikke rettigheder. Du kan for eksempel indstille, at vognmænd kun får adgang til kortet og køretider, og administrationsmedarbejdere til tidsregistrering. 100% fleksibel!

FleetGO cloud-baseret platform
Goefence med GPS

Geofencing Få automatisk beskeder og advarsler

Geofencing er en vigtig del af effektiv flådestyring. Med geofencing (standard løsning i FleetGO) kan du hurtigt oprette et virtuelt hegn omkring geografiske zoner/adresser/lokaliteter, og modtage en besked, når dine biler ankommer eller forlader området.

Som flådeejer kan du hurtigt se, hvornår dine chauffører starter og slutter arbejdsdagen, og hvor mange timer de har været på et bestemt sted/projekt. Har du ingen fast medarbejder per bil? Så kan du også registrere medarbejderens individuelle arbejdstimer med FleetGO fører identifikation.

Ekstra løsninger Optimer din flådestyring med ekstra løsninger

Fører identifikation

FleetGO driver identification logoIndividuel registrering og rapportering per medarbejder. Perfekt når du har delebiler i bilparken

Omskifter til privat kørsel

FleetGO Telematics Private Switch IconSkift nemt mellem privat- og erhvervsmæssig kørsel

CAN-Bus Data

mileage trackingFå yderligere køretøjsdata direkte fra CAN-bussen

Sporing af dine biler On The GO! GPS tracking på din mobiltelefon

Med vores avancerede app til GPS tracking (iOS og Android) kan du styre dine biler mens du er på vej. Flådeejere har deres egen oversigt, og chauffører kan se deres egne data og tilføje notater. Du kan endda rapportere overtrædelser til førere for at gøre dem mere opmærksomme på deres fejl. Læs mere om vores app her.

triplog app 1 FleetGO
triplog app FleetGO

Vi beregner gerne en pris til din bilpark Efterlad dine kontaktoplysninger og vi sender dig et prisoversigt til flådestyring og GPS tracking.

Ofte stillede spørgsmål Ofte stillede spørgsmål omkring GPS tracking til biler

Med FleetGO selvfølgelig! FleetGO byder en kombination af både GPS tracking og flådestyring i en platform. Læs mere om vores hardware til GPS registrering her og vores platform her.
Det afhænger af din situation og hvad du ønsker.  Efterlad dine kontaktoplysninger på vores hjemmeside, så sender vi dig en pris hurtigst muligt.

Klik her for at få et tilbud.

Desværre ikke. Men sporing af biler uden månedlige omkostninger er i de fleste tilfælde ikke muligt, når du søger en professionel løsning.

Vi har investeret meget i at udvikle den bedste telematik løsning til sporing og flådestyring. Også i fremtiden vil vi følge med de nyeste standarder og krav fra vores kunder, og bliver vi ved med at investere.

For at dække dette kræves et månedligt gebyr. Til gengæld er du altid garanteret den bedste løsning i branchen med en avanceret softwareplatform og en sikker og robust GPS-sporingsenhed. Og naturligvis er vores dedikerede team altid der for at hjælpe dig.

Den bedste måde at finde ud af, hvad omkostninger til sporing af køretøjer er, er at anmode om et tilbud.

Ja, det er du, da du (virksomheden) er ejeren af køretøjet. men selvfølgelig skal du respektere medarbejdernes privatliv. Det vigtigste er at være åbent med dine medarbejdere omkring sporingsenheden, og hvordan det hjælper dem med det administrative arbejde.

Vores Easy Connect løsninger er designet til at du selv kan installere dem i bilerne. Vores mere avancerede CubiQ-enhed kræver en vis gennemsnitlig erfaring med installation af elektroniske enheder, men til dette tilbyder vi en professionel installationstjeneste.

Ved større projekter kan vi uddanne dit personale til selv at installere og vedligeholde enhederne.

Hvis der ikke er nogen internetforbindelse, gemmes alle data i enhedens interne hukommelse. Enheden kan gemme op til to måneders data i værste fald. Normalt er internet afbrydelser begrænset til et par timer.
FleetGO tilbyder realtime og live tracking af biler. Og med live mener vi live tracking!

Men for at være ærlig ved vi ikke, hvor ofte enheden sender data til vores servere, fordi vi har udviklet en unik måde at logge på, vi kalder ‘Dynamic Logging’. Med denne metode er registreringen og forsendelsen til serveren fuldstændig dynamisk. Afhængigt af hver specifik situation kan dette være hvert sekund eller hvert 30. sekund, fordi vi ved siden af tiden ser på andre parametre som afstand, vinkel og hastighed. Læs mere om dynamisk logging her.

Hvis enheden kobles fra strømmen, sørger backupbatteriet for, at enheden stadig kan sende data til vores platform. I dette tilfælde modtager du en advarsel om, at enhedens strøm er afbrudt.
Aldrig! Vores certificeret hardware har ingen indflydelse på bilens garanti. Vores systemer forstyrrer ikke andre styringsystemer, og vi holder ledningerne i takt.
FleetGO platformer er tilgængelig i:

 • Dansk
 • Engelsk
 • Tysk
 • Fransk
 • Spansk
 • Italiensk
 • Polsk
 • Hollandsk

Står dit ønskede sprog ikke i listen? Ingen problem, vi kan tilføje nye sprog inden for et par arbejdsdage.

Det kan du! Vores API nøgle gør det nemt at integrere FleetGO i andre applikationer. Læs mere om vores API her.