Home » Flådestyring » Geofencing

GPS tracking med Geofencing

Geofencing er en vigtig del af effektiv flådestyring. Med geofencing (som er en standard ydelse i FleetGO) kan du hurtigt oprette et virtuelt hegn omkring geografiske zoner/adresser/lokaliteter, og modtage en besked, når dine biler ankommer eller forlader geofence området.

Som flådeejer kan du hurtigt se, hvornår dine chauffører starter og slutter arbejdsdagen, og hvor mange timer de har været på et bestemt sted/projekt. Har du ingen fast medarbejder per bil? Så kan du også registrere medarbejderens individuelle arbejdstimer med FleetGO fører identifikation.

Få automatiske beskeder og advarsler

  • Indstil virtuelle hegn omkring geografiske områder (adresser, lokaliteter, projekter)
  • Få automatisk besked når biler forlader/ankommer geofence området
  • Indsamle data om køretøjets aktuelle position
  • Opret en oversigt af alle arbejdstimer per projekt/kunde
  • Modtag advarsler, når aktiviteter uden for geofence området finder sted
  • Få besked når førerens køreadfærd overskrider grænsen

Få med det samme en advarsel/alarm ved mistænkelige aktiviteter

Geofencing giver dig mulighed for at indstille virtuelle grænser omkring adresser eller specifikke områder i Danmark og udlandet. Modtag øjeblikkelig besked (whatsapp, sms, opkald, e-mail, platformmeddelelse), når et køretøj kommer ind eller forlader et geofence område. Du kan også få en alarm når der opstår uventet køreaktivitet inden for eller uden for definerede timer. Med Geofencing er du altid 24/7 på højde af mistænkelige aktiviteter, og fungerer dermed som en vigtig del af din flådestyring til både biler og udstyr. Geofencing er derfor standard indbegrebet i FleetGO’s totale GPS registrering løsning.

Optimér din flådestyring med GPS registrering
Med FleetGO’s løsning til flådestyring sparer du tid både i marken og på kontoret. I FleetGO platformen eller app har du en live oversigt af dine biler og medarbejdere. Du har en live oversigt af bilens aktuelle position målt med GPS, og du kan spore dine biler 24 timer i døgnet.

Automatisk flådestyring gør det muligt at registrere førerens arbejdstimer, spore dine biler og udstyr på afstand, og se varigheden af de forskellige ture og besøg.

Vide mere? Så læs mere om GPS registrering.

Registrer ukendte begivenheder

Udover geografiske alarm og beskeder ved uforudsete hændelser, kan du også bruge Geofencing til at indstille som for eksempel hastighedsoverskridelser og kørsel udenfor arbejdstider.

Dette giver dig mulighed for at spare tid på at styre din flåde, da du ved hjælp af planlagte meddelelser og rapporter automatisk bliver opdateret af medarbejderens aktiviteter.

Du kan selv indstille reglerne per medarbejder/køretøj for parametre såsom hastighedsgrænser, brændstofniveau, temperatursving i køletrailere, og geografiske grænser.

Denne tilpasningsfunktion giver dig mulighed for at definere de begivenheder, du vil blive opdateret på.

GPS registrering

Optimér din flådestyring og begynd at spare tid og penge!