Home » Flådestyring » Fører identifikation

Fører identifikation Registrer dine chauffører på tværs af flere køretøjer

Hvis dine biler bruges af adskillige chauffører, og du vil gerne kunne identificere, hvilken chauffør der kører i hvilket køretøj på et givent tidspunkt, kan du tilføje FleetGO fører identifikation til din GPS registrering. Fører identifikation gør det muligt at se hvem der kører bilen, og oprette rapporter per medarbejder. Chaufføren  bruger en sikkerhedsnøgle til identifikation. I visse tilfælde kan det endda være obligatorisk at være i stand til at identificere chaufføren bag rattet på ethvert tidspunkt.

Identificer og overvåg dine chauffører

I de tilfælde hvor et køretøj har mere end én fast chauffør, for eksempel ved delebiler, kan du overveje at installere en fører identifikation modul. Med denne funktion har alle chauffører en personlig nøgle, som er tilknyttet chaufføren. Når et køretøj startes, skal chaufføren identificere sig med sin nøglen, hvorefter FleetGO automatisk registrerer, hvilken medarbejder sidder bag rattet.

Opret rapporter per medarbejder

Med Fører ID kan du registrere føreraktiviteter på tværs af flere køretøjer. Vær i stand til at se ture, besøg, arbejdstimer, køreadfærd og meget mere. Du kan tilføje Grøn kørsel til din registrering for at kunne registrere chaufføradfærd hele tiden, selv hvis dine chauffører ofte skifter køretøj.

System til fører identifikation

  • Opret nemt og hurtigt rapporter per medarbejder eller per køretøj
  • Tidsregistrering og fremmøde for individuelle chauffører til bekræftelse af timesedler
  • Registrering af chaufføradfærd og overvågning af overtrædelser
  • RFID- og Mifare-tags
  • 10 års opbevaring og historik af din data

Optimér din flådestyring med GPS registrering
Med FleetGO’s løsning til flådestyring sparer du tid både i marken og på kontoret. I FleetGO platformen eller app har du en live oversigt af dine biler og medarbejdere, bilernes aktuelle position målt med GPS, og overvågning af dine biler 24 timer i døgnet. Din data har en historik på 10 år i FleetGO platformen, så du altid har adgang til din data!

Automatisk flådestyring gør det muligt at registrere førerens arbejdstimer, spore dine biler og udstyr på afstand, og se varigheden af de forskellige ture og besøg.

GPS Registrering

Registrer dine biler og køreaktiviteter live

Vi vokser hurtigt!

Technology Fast50-2015
Technology Fast50-2016
Main50-2016
Main50-2017
Main50-2018
FD-Gazellen 2017