Home » Flådestyring » Flådestyring til lastbiler med GPS

Flådestyring til lastbiler med GPS

GPS sporing til lastbiler lønner sig. Hvis du 24/7 har en live oversigt af lastbilernes position, bilens tekniske tilstand og brændstofforbruget, kan du undgå unødvendige forsinkelser og dermed spare på omkostninger. Udover det kan du med en forbindelse til lastbilernes tachograf være sikker på, at din tachograf- og førerkortdata udlæses automatisk og til tiden.

Hvad er flådestyring til lastbiler med GPS?

Flådestyring til lastbiler indeholder mange løsninger, såsom live GPS tracking af dine lastbiler, oversigt af besøgsadresser, besøgsvarighed, ankomsttider, trådløs styring af køletrailerens temperatur og realtime visning af førerens resterende køretid. Den avancerede FleetGO CubiQ enhed indsamler alle væsentlige data fra din lastbiler, hvilket giver dig mulighed for en optimal status og styring af din flåde.

Indsamling af GPS-, FMS- og tachografdata

Ved hjælp af GPS registrering indsamler FleetGO enheden en lang række oplysninger om din lastbil. Det kræver derfor ingen dyre investering i hardware, software eller montage; CubiQ enheden indsamler at, du har brug for.

Enheden registrerer bilens aktuelle GPS lokation, og udlæser FMS, CAN-bus og tachografdata, hvilket gør det muligt at du på kontor har fuldt styr på din lastbilflåde. Du kan styre din flåde så optimalt som muligt, og dermed spare tusindvis af kroner på effektiv ruteplanlægning, brændstof og vedligeholdelse.

GPS data

Realtime GPS data giver dig oplysninger om bilernes aktuelle lokation, kørte ruter, turoplysninger og hvileperioder. Alle oplysninger vises i FleetGO platformen eller app, hvilket gør det muligt at reagere hurtigt på anmodninger af kunder.

FMS data

FMS eller Fleet Management System er et internationalt begreb for tungvogn og lastbiler. Med FMS er det muligt at udlæse bilens data uanset bilmærke eller leverandør. Eksempler på typer af FMS data er; brændstofniveau, brug af cruise control og førerens kørselsadfærd. Ved at forbinde dine biler med FMS er det også muligt at aflæse tachografdata og førerkort.

Tachografdata

Tachografdata indeholder alle data om førerens køre- og hviletider og arbejdsaktiviteter. Dataene fra tachografens masselager opbevares i tachografen, de individuelle oplysninger findes på førerkortet. Ved at forbinde CuiQ enheden med tachografen får du din data udlæst trådløst og til tide.

Typer af GPS enheder

Der findes forskellige apparater til at spore dine lastbiler; en Sort Boks, en OBD GPS tracker og en Easy Connect.

GPS Sort Boks

En sort boks er en enhed, der registrerer GPS-data fra dine lastbiler. Via et SIM-kort sendes alle data i trådløst og gennem en sikker forbindelse til en online telematikplatform (“Cloud web-portal”). Her behandles alle data og omdannes til klarestatistikker, analyser og rapporter. GPS indsamlede data danner grundlaget for live tracking og automatisk turregistrering.

Easy connect

En Easy Connect er en enkel måde at tracke dine lastbilers aktuelle lokation på. Når enheden er tilsluttet til strømforsyning (for eksempel et batteri), indsamles GPS-dataene automatisk. FleetGO Easy Connect er den perfekte løsning til GPS sporing af trailere, gaffeltrucks og andet udstyr.

 

Optimér din flådestyring med GPS registrering
Med FleetGO’s løsning til flådestyring sparer du tid både i marken og på kontoret. I FleetGO platformen eller app har du en live oversigt af dine biler og medarbejdere, bilernes aktuelle position målt med GPS, og overvågning af dine biler 24 timer i døgnet. Din data har en historik på 10 år i FleetGO platformen, så du altid har adgang til din data!

Automatisk flådestyring gør det muligt at registrere førerens arbejdstimer, spore dine biler og udstyr på afstand, og se varigheden af de forskellige ture og besøg.

FleetGO software til lastbil GPS tracking

FleetGO har samlet forskellige løsninger indenfor flådestyring til lastbiler i en samlet løsning, så transportvirksomheder for optimal styring af dine lastbiler. Derfor er vores tracking software designet på en sådan måde, at alle køretøjsdata automatisk sendes til FleetGO platformen, hvor du har en komplet og overskuelig oversigt af vigtige oplysninger om dine biler. Du råder over forskellige løsninger, såsom Fleet Management data, et kort med GPS lokationer med live trafik, tachografdata, køre- og hviletidsovertrædelser, kørselsadfærd, osv.. Kort sagt; vores løsning til flådestyring giver dig midlerne til at overholde alle transportregler og samtidig spare på tid og omkostninger.

Sådan installeres en GPS-sporingsenhed i en lastbil

En GPS-sporingsenhed kan monteres på forskellige måder. Du kan installere enheden hos en mekaniker eller gøre det selv. Kan du lide at holde det i dine egne hænder? Vi er glade for at hjælpe! Kontakt os og vi fortæller dig mere om det.

Optimer din flådestyring

FleetGO gør det nemt at styre din bilflåde

Vi vokser hurtigt!

Technology Fast50-2015
Technology Fast50-2016
Main50-2016
Main50-2017
Main50-2018
FD-Gazellen 2017