Home » Flådestyring » Automatisk tidsregistrering med GPS

Automatisk tidsregistrering med GPS

Når dine biler og medarbejdere har forladt kontoret, sker det ofte, at du mister grebet på deres daglige aktiviteter. Vores tidsregistreringløsning giver flådeejere muligheden for hurtigt at spore besøgvarigheden, antal ture kørt, pauser og stationær kørsel.  Alle aktiviteter registreres via GPS enheden i bilen, hvilket giver en klar og akkurat oversigt af arbejdstiden, uden at det kræver manuelt arbejde.

Få klare og detaljerede oversigter af medarbejderens besøg, besøgs- og turvarighed, og opret daglige, ugentlige eller månedlige timesedler.

Fordele med GPS tidsregistrering

Få klare og detaljerede oversigter af medarbejderens besøg, besøgs- og turvarighed, og opret daglige, ugentlige eller månedlige timesedler. Hvis dine medarbejdere bruger forskellige biler i din bilflåde, kan de registrere sig i bilen med fører identifikation:

 • Arbejdstimer per projekt
 • Slip for glemte timesedler eller håndskrevne notater
 • Oversigt af antal besøg og besøgvarighed
 • Automatisk løn beregning
 • Send en totaloversigt af arbejdstimer til kunden

Automatisk oversigt af arbejdstimer per dag og projekt

Ud over automatisk tidsregistrering til løn beregning og opstilling af faktura til kunder, kan du også indstille et tidsskema i FleetGO.
Med et tidsskema kan du se alle aktiviteter indenfor en specifik tidsramme, så du kan se dine medarbejders køretimer og stationær kørsel når de er ude at arbejde. Når dine medarbejder kører udenfor tidsskemaet, er det højest sandsynligt privat kørsel. Du kan give dine medarbejdere mulighed for at bruge en privat omskifterknap, når de kører køretøjet til privat.

Hvorfor registrere arbejdstimer med GPS?

Med FleetGO GPS enheden i dine biler kan du spore dine køretøjer og medarbejdere på afstand. Du kan altid logge ind i FleetGO platformen på hjemmesiden eller FleetGO app, og få et realtime oversigt af medarbejderens position og aktiviteter.

Alle aktiviteter sendes trådløs gennem GPRS-signaler til vores server, hvor din data vises i overskuelige dashboards, statistikker og rapporter. Du får dermed hurtigt styr på din flåde, medarbejderens aktiviteter eller kørestatus.

GPS sporing af din flåde gennem telematik data er en nem og tidsbesparende måde at optimere din flådestyring og tidsregistrering på.

En kombination med arbejdstimer og GPS sporing gør det muligt at få indsigt i medarbejderens GPS position, føreraktiviteter, køretøjstatus, rutevisning, tur- og besøgsvarighed, kørebog, hastigheder og gennemsnitligt brændstofforbrug.

Flådestyring og tidsregistrering

 • Automatisk tidsregistrering til timesedler
 • Opret automatisk faktura til kunder med arbejdstimer
 • Få oversigter af den daglige arbejdstid og arbejdstimer per projekt
 • En enkelt oversigt af medarbejderens ankomst, afgang, besøgstid og køretid
 • 10 års opbevaring af data, så du har ubegrænset historie
 • Kombinér med GPS sporing og kørselsadfærd

Optimér din flådestyring
Med FleetGO’s løsning til flådestyring sparer du tid både i marken og på kontoret. I FleetGO platformen eller app har du en live oversigt af dine biler og medarbejdere. Du har en live oversigt af bilens aktuelle position målt med GPS, og du kan spore dine biler 24 timer i døgnet.

Automatisk flådestyring gør det muligt at registrere førerens arbejdstimer, spore dine biler og udstyr på afstand, og se varigheden af de forskellige ture og besøg.

Vide mere? Så læs mere om GPS registrering.

GPS registrering

Optimér din flådestyring og begynd at spare tid og penge!