Home » Flådestyring

Flådestyring Artikler og blogs omkring flådestyring til køretøjer

FleetGO Flådestyring Software Realtime Kort

GPS tracking til biler

Vores professionelle GPS tracking enhed til biler er udviklet til at levere fuld overvågning af ...
Læs mere
Omskifter til privatkørsel

Privat omskifter

For at gøre GPS registrering endnu nemmere, kan du vælge at installere en omskifter i ...
Læs mere
Flådestyring til lastbiler med GPS

Flådestyring til lastbiler med GPS

GPS sporing til lastbiler lønner sig. Hvis du 24/7 har en live oversigt af lastbilernes ...
Læs mere
Mobil app til GPS tracking til biler (Android og iOS)

Mobil app til GPS tracking til biler (Android og iOS)

Live sporing af dine biler, også når du er ude at køre? Det kan du ...
Læs mere
Planlæg og forudse vedligeholdelse af biler

Planlæg og forudse vedligeholdelse af biler

Strukturer og planlæg vedligeholdelse og eftersyn af dine lastbiler med FleetGO. Skader og nedbrud er en ...
Læs mere
CubiQ Black Box FleetGO

Hardware

FleetGO er drevet af teknologi og opererer med en end-to-end løsning. Vi udvikler vores egne ...
Læs mere

Flådestyring til din bilpark

Digital flådestyring er et område, FleetGO har været aktive i for mange år. Vi deler gerne vores viden og løsninger indenfor innovativ flådestyring.

Digital flådestyring til bilparker bliver mere og mere almindeligt i at styre biler, lastbiler og udstyr effektivt og på afstand.

Ved at forbinde dine biler til internettet (via en GPS enhed), kan der på afstand udlæse og registrere utallige oplysninger om dine biler. Køretøjsdata bliver af GPS enheden samlet, og sendt trådløs og uden forsinkelse til vores cloud platform.

Biler og lastbiler har enorme mængder af data om for eksempel bilens position, køreadfærd, brændstofforbrug, CO2 udstødning, motormeddelelser og andre aspekter. Køretøjdata bruges til forskellige formål.

Flådestyring – hvad er det, og hvordan fungerer det?

For at styre din bilpark effektivt og på afstand, skal køretøjerne have en trådløs forbindelse med internettet. Den mest kendte metode i øjeblikket er at forsyne bilerne med en GPS enhed, som for eksempel en Black Box eller OBD stik. GPS enheden indeholder et SIM-kort, som, ligesom med en mobiltelefon, forbinder dine køretøjer med internettet. En Black Box har en GPS-antenne, hvormed køretøjets aktuelle position kan spores og registreres. Køretøjsoplysningerne sendes via GPRS til en telematikplatform eller et andet system, hvor disse oplysninger behandles.

Muligheder med flådestyring til biler

Flådestyring er ikke nyt, og har været en vigtig del af driften i virksomheder. FleetGO har været aktivt i at udvikle hardware og software til at byde smarte muligheder til GPS registrering, kørebog, udlæsning af fartskriverdata, osv. Den tekniske udvikling indenfor telematik går meget stærkt Ved at fokusere på R&D og udvikling har vi været i stand til at tilbyde følgende løsninger:

Din FleetGO konsulent

Flådestyring til alle slags køretøjer (såsom erhvervsbiler, lastbiler, udstyr) er et område, FleetGO er markedsleder i. Vi elsker at undersøge og udvikle nye tekniske løsninger til din bilpark. Udover teknologi er personlig service noget, vi lægger stor fokus på. Har du spørgsmål om, hvordan du kan styre din flåde så effektivt som muligt? Eller hvordan du kan bruge GPS registrering så optimalt som muligt? Du er velkommen til at kontakte os. Vi hjælper dig gerne videre!

Optimer din flådestyring med en GPS tracking system fra FleetGO

Realtime oplysninger om dine biler