Home » Fartskriver » Udstyr til trådløs og automatisk udlæsning af tachografdata og førerkort

Trådløs og automatisk tachografdata udlæsning

FleetGO har udviklet en innovativ løsning, Remote Tacho Download, til at gøre udlæsning af tachografdata og førerkort så nemt som muligt. Remote Tacho Download udlæser din data mens dine biler er ude at køre. Du og dine chauffører sparer masser af tid, da det ikke længere er nødvendigt at udlæse din tachograf eller førerkort data med en Download key, kortlæser eller på en udlæsningsstation.

Din data bliver automatisk udlæst og overført til FleetGO cloud platformen, hvor du har adgang til din data og førerens køre- og hviletider. Hvis der er opstået overtrædelser, får du automatisk besked per mail eller sms. Du kan også spore dine biler med GPS, så dine planlæggere hurtigt kan regne ud hvad førerens resterende køretid er, og om han kan nå at udføre opgaver. Remote Tacho Download kan primært anvendes for udlæsning af tachografdata, men kan også integreres med GPS sporing og dermed fungere som en total flådestyringsløsning til lastbiler

Trådløs udlæsning af digitale tachografer

Remote Tacho Download er en ny og innovativ måde at udlæse dine tachografer og førerkort på, og erstatter tidskrævende løsninger såsom en Download Key, Kortlæser eller Udlæsningsstation.

Tachografen udlæses helt automatisk hver 60. dag, og førerkortet indenfor hver 21. dag, uanset hvor køretøjet befinder sig. Enheden kan selvmonteres bag bilens tachograf, og tager kun 30 minutter.

Se videoen omkring installationen af FleetGO enheden her.  

Spor dine biler med Track & Trace

Udover udlæsningen af data, kan du også kombinere FleetGO enheden med GPS tracking. Spor dine biler og se hvad deres resterende daglige og ugentlige køretid er. At kombinere førerens daglige køretimer med live GPS tracking gør planlægningen af opgaver meget enklere og effektivt. Du får også en oversigt af hvad dine medarbejder udfører (hvil, arbejde, kørsel, rådighedstid), da tachograf symbolerne også vises live.

Trådløst udlæsning af køre- og hviletider

FleetGO har udviklet en totalløsning til trådløst og automatisk download af førerkort- og fartskriverdata, så du altid har din data udlæst til tide. Din data opbevarer vi minimum 12 måneder i vores cloud område, så du er sikret af at overholde en tryg og sikret opbevaringspligt.

Ud over at udlæse, opbevare og analysere din fartskriverdata. Har du som standard også adgang til live GPS registrering og flådestyring.

Er det noget for dig? Så kan du læse mere om Remote Tacho Download her.

Online software

Online software fra FleetGO er nem at betjene og har en klar oversigt med de mest vigtige oplysninger om dine køretøjer, tachografdata og chauffører. Platformen ligger ude på nettet, så du på hvilken som helst computer eller telefon kan logge ind på vores hjemmeside og styre din flåde.

Dokumentation til Færdselsstyrelsen, tureoversigt, og køretimer

FleetGO indsamler din data, og tilbyder mange rapporter eller dokumenter over for eksempel køre- og hviletidsrapporter, brændstofoplysninger, køreadfærdsanalyser, arbejdstimer, tomgang, stationær kørsel, besøg pr. fører osv.

Opbevaringspligt af data

Så snart du har installeret ​​FleetGO enheden, opbevarer vi din data op til 10 år, så du altid har adgang til din data. Alle data og information gemmes på vores sikre servere, hvor der foretages daglige sikkerhedskopier. 10 års opbevaring er meget nyttig til udførelse af performance analyser og hvis der er uenighed eller diskussion om en bestemt rejse eller dato. Du har altid kontrollen.

Meddelelser ved køre- og hviletidsovertrædelser

FleetGO tilbyder også en analyse af køre- og hviletider. Dansk og EU lovgivning er integreret i vores analyseprogram. Der er forskellige typer e-mail- og sms-alarmer til forskellige typer begivenheder (f.eks. en overtrædelse af køre- og hviletider, men også hastighedsovertrædelser, kørsel uden førerkort, geofencing osv.). På denne måde er du hurtigt opmærksom på mulige overtrædelser.

Trådløs og automatisk tachograf udlæsning af FleetGO

Billede: Trådløs og automatisk tachograf udlæsning

Remote Tacho Download

Automatisk download af tachografdata og førerkort

TACHO COMPLETE

Kr. 200 månedligt

Alt i en-løsning:
Trådløs download af tacho data, flådestyring, GPS tracking og køre- hviletidsovertrædelser

Alt i en-løsning: trådløs udlæsning, GPS sporing og køre- hviletider! Automatisk udlæsning og dataoverførsel alle tachograf filer og førerkortdata til FleetGO cloud.

Fast beløb per bil, per måned - ingen ekstra omkostninger per chauffør.

Vi vokser hurtigt!

Technology Fast50-2015
Technology Fast50-2016
Main50-2016
Main50-2017
Main50-2018
FD-Gazellen 2017