Elektronisk Kørebog Detaljeret oversigt af køreaktiviteter

Elektronisk Kørebog
Home » Elektronisk kørebog

Automatisk registrering af køreaktiviteter Overhold SKATs krav til kørselsregnskab

FleetGO registrerer automatisk alle køreaktiviteter, så du har en oversigt over hvor dine firmabiler befinder sig, deres ankomsttider og arbejdstimer per adresse. Bilernes data bliver vist i en digital webportal, hvilket er tilgængeligt på vores hjemmeside eller app.

I FleetGO platformen har du en oversigt af alle køreaktiviteter per medarbejder, køretøj eller hele bilparken, så du nemt kan dokumentere ture kørt per dag, uge eller måned.

Få et prisoversigt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Trusted by:
Westfalen logo
ArcelorMittal logo
DHL Express logo
Remondis logo
Fastned logo
Fritom logo
Kaba logo
Pirtek logo
Renewi logo
Worx logo

Elektronisk kørebog og skattemæssige regler En effektiv løsning til at leve op til alle regler omkring kørebog, så du er garanteret dokumentation til SKAT.

Oprethold en professionel tur-log Elektronisk kørebog til SKAT

Vi gør det nemt at registrere og vedligeholde en kørebog til dine biler. Hver tur registreres automatisk af vores enhed, så du automatisk har dokumentation som opfylder SKATs krav til kørselsregnskab. I platformen kan du oprette rapporter baseret på erhvervsmæssig kørsel per dag, uge, måned eller år. Dashboardet viser dig omfattende oplysninger om førerens køreaktiviteter på en overskuelig måde.

Elektronisk Kørebog

Dokumentation til SKAT Elektronisk og 100% automatisk

Alle køreaktiviteter registreres automatisk med vores GPS enhed, så du får en detaljeret oversigt af din kørebog. I FleetGO platformen kan du oprette dokumentation for en given periode, som opfylder SKATs krav til erhvervsmæssig kørsel. Dashboardet viser dig detaljerede oplysninger per fører, køretøj eller hele bilparken.

FleetGO elektronisk kørebog

GPS-tidsregistrering Timesedler per medarbejder

Når dine biler er ude at køre, mangler du oversigten og styring af medarbejdernes køreaktiviteter. Vores kørebog registrerer også ankomsttider, besøgstimer per adresse, varigheden af turen, stationær kørsel, og en totaloversigt af arbejdstimer så du automatisk kan oprette daglige, ugentlige eller månedlige timesedler.

FleetGO Flådestyring Software Standard Rapport

En stærk platform En effektiv måde et styre din bilpark på

Vores cloud baseret platform byder mange muligheder for virksomheder. Alle aktiviteter samt vigtige oplysninger og begivenheder af din bilpark er realtime synligt. Den brugervenlige platform er udviklet med henblik på at opfylde dine behov til effektiv flådestyring. Indstillingerne og mulighederne er uendelige.

FleetGO chaufføreffektivitet

Gratis iOS & Android app Altid up to date

FleetGO tilbyder en gratis iOS og Android app til at styre din bilpark, mens du er på vej. Appen indeholder de mest kritiske funktioner til at sikre, at du altid er på toppen af din flåde og data.

triplog app FleetGO
triplog app 1 FleetGO

Få et tilbud

Se her hvad FleetGO kan gøre for din organisation og få et gratis tilbud

FleetGO få et tilbud logo

Vores digitale og automatiske løsning lever op til alle regler omkring kørebog, så du er sikret dokumentation til SKAT.

Hvorfor elektronisk kørebog?

At vedligeholde en detaljeret oversigt over alle ture kørt, såvel privat- og erhvervsmæssig kørsel, kan være meget kompleks og tidskrævende, specielt med flere firmabiler og medarbejdere i bilparken. Men enhver virksomhed med vare-, erhverv-, eller firmabiler har brug for det, specielt til skattemæssige formål. Med et elektronisk og automatisk kørebog sparer du og dine medarbejdere masser af tid og penge.

Elektronisk Kørebog

100 % automatisk

Registrering af kørebog

Overholder skattelovgivningen

Tur-log

Detaljeret indsigt

Køreaktiviteter per køretøj

Rapporter og dashboards

Oplysninger om køreaktiviteter på en overskuelig måde

Elektronisk kørebog til Skat

Når du vil være sikker på at overholde Skats krav til kørebog, anbefales der at registrere alle køreaktiviteter elektronisk og så nøjagtig som muligt. En Black Boks er i dette tilfælde den bedste løsning. Enheden installeres i bilen af en mekaniker, og registrerer alle ture med Dynamisk GPS registrering. Du kan nemt oprette dokumentation til Skat ved at logge ind i FleetGO og downloade dine ture.

Krav til kørebog:

  • Bilens registreringsnummer
  • Bilmærke og model
  • Chaufførens navn
  • Dato og turnumre
  • Kilometerstand (Start / Slut per tur)
  • Antal KM kørt per tur
  • Besøgsadresse
  • Formål

Kørebog og tidsregistrering med firmabiler

Ved siden af et kørselsregnskab kan du også bruge løsningen til dokumentation for din bogføring og overfor kunder. Da en kørebog også registrerer medarbejderens køretimer, arbejdstimer per adresse / projekt / arbejdsplads, kan du også anvende en kørebog til timeregistrering. På den måde er du altid sikker på hvor mange timer en firmabil har befundet sig på en adresse.

Hvis du fakturerer køretimer videre til dine kunder, kan et kørebog også være til gavn for hurtig fakturering af køretimer og arbejdstimer. I FleetGO kan du oprette en rapport med både køretid, besøgstid og bil per kunde i et givent tidsrum.

FleetGO platformen

Vores cloud platform, som er tilgængelig på alle apparater med Internetadgang er udviklet med innovativ og moderne teknologi så vi kan indsamle og analysere data. I platformen har du forskellige rapporteringmuligheder til at oprette dokumentation til Skat, køretimer, arbejdstimer, osv. Du kan spore dine biler på et live kort. Læs mere om FleetGO platformen.

FleetGO app til kørebog

En app når du er ude at køre. Eller bedre sagt: for at få overblik af vigtige oplysninger fra dine biler og ansatte. FleetGO har udviklet den perfekte app til at se alle kørselsaktiviteter, tracking af bilerne, og rapporteringmuligheder. Du download vores app i Google Play Store eller App Store på din smartphone. Kørsels-historik, live sporing af biler og selvfølgelig en nøjagtig registrering af ture kørt er alt sammen tilgængelig i vores mobil app. Læs mere om vores mobil app.

Tre typer hardware til registrering af køreaktiviteter

CubiQ GPS black box Monteres bag bilens instrumentbræt

Et innovativ og professionel hardware system til registrering af køreaktiviteter og live GPS sporing i et overskueligt webportal. Den bedste hardware løsning til elektronisk kørebog og dokumentation til kørselsregnskab, timeregistrering, køreaktiviteter af vare- eller firmabiler.

OBD tracker Plug & Play - placeres i bilens OBD stik

Ud over den avancerede GPS black boks tilbyder FleetGO også en GPS enhed i form af en OBD II GPS tracker. Trackeren er en lille enhed, som du nemt kan installere OBD stikket. OBD står for On Board Diagnostics, og bruges til bildiagnose, som hvert køretøj med en årgang fra 2001 har.

Easy Connect Enheden kan selv-monteres på bilens batteri

Hvis du søger en GPS løsning som ikke skal monteres af en mekaniker bag bilens instrumentbræt, og du vil holde OBD stikket frit, så er en Easy Connect GPS enheden en god løsning til dig. Enheden kan selv-monteres på bilens batteri, og er ikke synlig for bilens chauffør.

Ekstra hardware løsninger med Black Boks Opdag vores smarte tilføjelser til at gøre registrering af køreaktiviteter endnu nemmere!

Fører identifikation

FleetGO driver identification logo

Perfekt til firmabiler som bruges af flere ansatte

Omskifterknap til privatkørsel

FleetGO Telematics Private Switch Icon

Skift nemt mellem privat- og erhvervsmæssig kørsel

CAN-Bus Data

mileage trackingFå yderligere køretøjsdata direkte fra bilens CANBUS

Nysgerrig om FleetGO kan hjælpe dig?

Få et prisoversigt til elektronisk kørebog fra FleetGO

Vi vokser hurtigt!

Technology Fast50-2015
Technology Fast50-2016
Main50-2016
Main50-2017
Main50-2018
FD-Gazellen 2017